Femeile care refuza sexul sunt expuse la atrofie vaginală

Postat la: 01.04.2017 08:02 | Scris de: ZIUA NEWS

 Femeile care refuza sexul sunt expuse la atrofie vaginală

Acidul hialuronic poate veni în sprijinul femeilor și pentru o viață sexuală sănătoasă. Inovația adusă de doctorul chirurg estetician Dana Vasilescu pentru a rezolva „atrofia vaginală" (uscăciunea vaginală) cu acid hialuronic are un efect pozitiv asupra vieții sexuale a femeii.

Uscăciunea vaginala, cunoscută medical și sub numele de „atrofie vaginală" este o afecțiune a mucoasei vaginului care apare ca urmare a scăderii nivelului de estrogen odată cu înaintarea în vârstă. Starea vaginului e datorata multor factori, dar in special scaderii frecventei sexuale.

Pana acum, femeile au folosit tot felul de tratamente naturiste, ovule cu estrogeni, lubrifianți și creme vaginale cu estrogen. Iată cum o poți preveni acum cu acest tratament cu un acid hialuronic specific pentru a permite femeii aflate la menopauză, dar și tuturor femeilor cu astfel de probleme să aibă o viață sexuală normală.

Dr Chirurg Estetician Dana Vasilescu vine cu aceasta inovație după ce le-a practicat cu succes în vestul Europei, Elveția (Zurich), Marea Britanie (Londra, Birmingham, Nottingham), Franța (Saint Denis Reunion). Specialista a reușit sa aducă și la noi în țară și să implementeze în practica ei atat efectuarea injecțiilor intravaginale cu acid hialuronic, cât și chirurgia estetica (remodelarea corporală și metode moderne de rejuvenare facială și corporală).