Vorbitorul de Mutu!

Postat la: 28.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Vorbitorul de Mutu!

Iată că butada „Mutu vorbește" a căpătat conținut. Acum edilul sectorului 6, Gabriel Mutu, a început să se exprime. Ce nu știe domnia sa este că și vorbitul ăsta are tainele lui. Doar să bați din gură, fără substanța, parcă nu se pune.

Bref, este că primarul de la 6 se tavălește de grija locuitorilor Capitalei, supărat nevoie mare, ca RADET nu furnizează caldură în locuințe. Un atac nedisimulat la fosta sa stăpână, Gabriela Firea. De când a fost pus interimar la PSD București, pe Mutu a început să nu îl mai încapă sacoul. După ce i-a ieșit figura și și-a pus un intim și la Prefectura Capitalei, Mutu a dat frâu liber corzilor vocale. Cetățenii însă, nu uită că același personaj, băga capul, cu emfază în toate pozele mult hulitei de acum, Gabriela Firea. Păi cine împărțea ceai pe străzi, dacă nu cei doi Gabriel(a)i. Aplauzele lui erau cele mai asurzitoare, indiferent de elucubrațiile Primarului General. Nu se ducea biata Firea la toaletă, țop și Mutu până la clanța. Mai mult, daca te luai dupa afisele electorale din campanie, jurai că Gabriel și Gabriela sunt siamezi.

Iată că acum, toate s-au schimbat, caracter nu glumă și vine Mutu al nostru și se declară nemulțumită de funcționarea RADET-ului și de prestația primarului general. Când? Chiar în momentele în care, pe străzile sectorului 6, păstorit de „eminența" sa, oamenii alunecau și își rupeau mâinile, picoarele, sau își căutau mașinile pe sub copacii căzuți pe ele. Oricum, bănuim că primarul Mutu nu își face mari probleme că vorbele sale nu vor avea ecou. Că nu degeaba a „marcat" fără licitație peste 30.000 de euro pentru un ziar care să îi propovăduiască „mărețele realizări". Și ca banii să nu se duca chiar oriunde, beneficiarul contractul este chiar vicepreședintele Asociației Gabriel Mutu alături de tine. Care și în realitate a fost, în campanie, alături de el. Păi în 50.000 de exemplare, lunar, să tot scrii ce vorbește Mutu.

Mihnea Talau

loading...
PUTETI CITI SI...