Vasilică-Cristi Danileț, judecătorul pro-viol

Postat la: 28.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Vasilică-Cristi Danileț, judecătorul pro-viol

Pentru o minte normală, violul - precum e cazul tinerei de optsprezece ani batjocorită de cei șapte tineri din localitatea Văleni, județul Vaslui - constituie o faptă antisocială abominabilă, care ar trebui pedepsită, în opinia noastră, la fel ca și crima cu bestialitate, inclusiv cu castrarea chimică. Pentru o minte bolnavă - precum cea a judecătorului Vasilică-Cristi Danileț din Consiliul Superior al Magistraturii, ori a susținătorilor violatorilor -, fapta constituie o stare de normalitate.

Că de ce să se revolte sute de mii de români, poate chiar mai mulți, că o adolescentă a fost luată cu japca și abuzată sexual, cu perverisuni până la leșin, dacă doar magistrații au dreptul de-a judeca corect speța cu pricina? În caz că au chef, desigur, și dacă nu sunt mituiți... L-am cunoscut pe acest D'Artagnan Gavrileț în mizerie al Justiției române din poziția de reporter special al cotidianului ZIUA, pe când ipochimenul respectiv dădea din coate, ca un pui de găină debil scăpat din țarc, pentru a fi luat în seamă și a-și face numele, cât de cât, cunoscut. Era prin anii 2006 - 2008, dacă nu mă-nșeală memoria.

Pe urmă l-am întâlnit în redacția cotidianului COTIDIANUL, unde personajul umbla cu aceleași intrigi de prost gust în materile legislativă, pe care nu știu de ce redactorul-șef le tolera. Cu mustăcioara lui, pana corbului (vorba vine), dar mai ales cu alura efeminată pe care-o afișa fără jenă - de-aveam repulsie să dau mâna cu el -, personajul mi-a displăcut profund de la bun început, trebuie s-o recunosc. Mai mult, însă: așa mi-a venit, câteodată, să-i dau o smetie-n bot, ori să-i bag un pumn în foale, de numa-numa... Firește că m-am abținut, iar acum îmi pare rău, și-o spun cu cea mai mare sinceritate, cu mâna pe inimă.

Pe scurt, judecătorul pro-viol consideră că opinia publică este un fel de hârtie igienică cu care tot românul se șterge undeva, fără pardon. Iar judecătorii din această țară sunt Dumnezei, pe care întreaga națiune trebuie să-i pupe-n fund și - mai ales - să nu le conteste deciziile pe la superiori sau - și mai rău - pe la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Deoarece de libertatea de exprimare, cu siguranță că Danileț-nătăfleț n-a auzit, ori o ignoră cu maximă și debilă suficiență. Iar această judecată de valoare suntem dispuși să ne-o asumăm, chit că ipochimenul pro-viol - cu robă ori fără - ne va chema în instanță. De fapt, abia așteptăm atare conjunctură, ca să-l facem și mai mult de rușine, pentru că ține partea unor violatori retardați și ne mai și zâmbește în acest sens, cu un aer de maximă suficiență.

Vasilică s-a născut undeva prin județul Suceava, la doi pași de Vaslui, unde se înregistrează anual cele mai mult violuri pe țară, în condițiile-n care doar 15% dintre acestea sunt reclamate, restul rămânând sub tăcere. De ce, oare? Pentru că, probabil, cei din zonă, cu predilecție din localitatea celor șapte violatori perverși, consideră că violul nu că-ar fi rupt din Rai, dar nici nu constituie o infracțiune atât de gravă, din moment ce mulți consăteni țin partea acestor bestii. De unde și concluzia de bun simț că majoritatea bărbaților din Văleni este, ori au fost câdva, la rândul ei, violatoare de „profesie" și n-ar vrea să ajungă la pușcărie pentru faptele demult săvârșite.

În aceeași notă, intrigă și atitudinea unor femei din comună, care consideră că tânăra violată n-ar fi trebuit să plece singură la drum, dacă-ar fi vrut cu tot dinadinsul să nu fie luată cu japca și supusă la sex neconsimțit, la perversiuni orale și anale-n grup. Ceea ce denotă că mintea acestor vălenince este dusă bine cu pluta, violul nereprezentând pentru ele o agresiune psihică și fizică abominabilă, ci o stare de normalitate, căreia femeia trebuie să se supună și s-o accepte, pe principiul inferiorității ei față de bărbat.

În concluzie, un înalt judecător din această țară - pe nume Vasilică Danileț - apreciază că opinia publică - recte sute de mii de români - ar trebui să țină ciocul mic atunci când șapte violatori batjocoresc o adolescentă până la leșin, pentru a-și satsface poftele sexuale. Așadar, dacă unii cetățeni retardați din Văleni țin partea bestiilor - că mulți dintre ei este posibil să fi procedat cândva le fel -, iar unele femei consideră că violul constituie o stare de normalitate, atunci când o persoană de sex feminin umbă de una singură, denotă că în județul cu pricina ne aflăm, încă, în evul mediu.

Și mulți ar trebui băgați la pușcărie, inclusiv susținătorii celor șapte bestii din Văleni, care probabil au fost și ei cândva violatori, supunându-și nevestele prin forță, crezând de imbecili și necivilizați ce sunt, că este dreptul lor de bărbați adevărați să dispună de sexul slab, fără să ajungă la pușcărie.

Dan Coste

loading...
PUTETI CITI SI...