Spre ochiul furtunii. Dragnea se pregătește să impună amnistia și grațierea

Postat la: 19.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Spre ochiul furtunii. Dragnea se pregătește să impună amnistia și grațierea

Așa cum v-am tot anunțat, alunecăm cu o iuțeală amețitoare spre o nouă iarnă a vrajbei noastre - cea decisivă! După stufosul și caraghiosul discurs ceaușist de duminica trecută, este limpede pentru oricine că șeful PSD-ist Liviu Dragnea se pregătește să impună, zilele acestea, tenebroasa OUG privind amnistia și grațierea - în realitate, este vorba despre unica acțiune care-l poate salva definitiv pe teleormănean de spectrele unei apropiate condamnări la închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive.

Discursul sfidător și rupt de orice realitate dă adevărata măsură a disperării lui Dragnea. Potrivit surselor mele, pentru a salva aparențele și pentru a strânge rândurile naivilor, teleormăneanul s-a lăudat în fața tovarășilor săi că, odată scăpat prin OUG, ia în calcul la modul cel mai serios să intre în cursa pentru Cotroceni - doar nu credeați că un personaj ca Dragnea ar putea tolera pe altcineva într-o astfel de postură!

De notat că acest scenariu delirant ignoră cu desăvârșire cele mai recente sondaje de opinie care avertizează nu numai că PSD s-a prăbușit sub 25%, dar și că Dragnea este cotat la un puțin spus umilitor procent de 4% încredere. Cu cifrele astea, șeful PSD-iștilor n-ar câștiga nici măcar alegerile pentru șefia unei asociații de locatari, darămite președinția României. Pe de altă parte, după o impunere a amnistiei și grațierii, este foarte probabil ca PSD să alunece sub 20%, în condițiile în care alegerile europarlamentare nu sunt deloc atât de departe.

La putere sau... la închisoare! - iată valențele jocului bipolar declanșat (încă din momentul OUG 13) de Dragnea&Co. Va fi care pe care, fiindcă ăștia sunt în stare de orice - să nu uităm violențele săvârșite pe 10 August, cu largul concurs al Jandarmeriei. Pregătiți-vă de ce este mai rău. Ne îndreptăm spre ochiul furtunii.

Simona Man

loading...
PUTETI CITI SI...