Rujeola ne omoară copiii, Dragnea își face imagine cu referendumul pentru familia tradițională!

Postat la: 28.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Rujeola ne omoară copiii, Dragnea își face imagine cu referendumul pentru familia tradițională!

Bilanțul anunțat, recent, de Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile este de-a dreptul înspăimântător și prezintă realități "demne" de lumea a treia facilitate de-a lungul mirobolante guvernări PSD-ALDE.

110 decese de pe urma gripei și nu mai puțin de 45 de copii morți din pricina epidemiei de rujeolă - iată îngrozitoarele cifre care mi-au întors stomacul pe dos și m-au indignat teribil! Îmi vine să urlu! Domnilor Dragnea și Tăriceanu (părinți la rândul vostru), cum puteți explica de ce Legea vaccinării este încă blocată la Camera Deputaților de mai bine de opt luni, cu înteregul aplomb al majorității pe care o coordonați, majoritate PSD-ALDE care a votat la două mâini, în numai câteva zile, modificarea Legilor Justiției?

Domnilor Dragnea și Tăriceanu, cum de găsiți de cuviință să vă faceți imagine trâmbițând organizarea unui așa-zis referendum pentru familia tradițională, când corupția generalizată din sistemul de sănătate reprezintă o batjocoră (adeseori letală) la adresa oricărui cetățean decent care își plătește taxele și impozitele, dar și o veritabilă bombă cu ceas amorsată în sânul oricărei familii (tradiționale sau nu), după o simplă vizită la un spital plin de infecții, gândaci și șobolani? De ce corupția (indiferent de domeniul în care își înfige colții) reprezintă unica "tradiție" a politrucilor de pe malurile Dâmboviței?

De ce nu dați în trap, domnilor Dragnea și Tăriceanu, ca să rezolvați problemele Legii vaccinării, cu aceeași celeritate (mai mult decât dubioasă)  prin care impuneți modificarea Legilor Justiției și a Codurile penale, doar pentru a vă rezolva insomniile personale (laolată cu cele ale camarilei), deși ne-ați pus în cap SUA și întreaga Uniune Europeană? Repet, deși mă întoarce pe dos, apocalipticul bilanț: 100 decese de pe urma gripei și 45 de copii morți de rujeolă. Tot "statul paralel" e de vină?

P.S. Dumnezeu e sus și vede!

Simona Man

loading...
PUTETI CITI SI...