Pesta ne-a lăsat fără porci și insecta spaniolă ne-a lăsat fără legume

Postat la: 06.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Pesta ne-a lăsat fără porci și insecta spaniolă ne-a lăsat fără legume

Cred că serviciile secrete și-au schimbat obiectul de activitate, axându-se pe decimarea porcilor și a legumelor din România. Cum apare o gâză devoratoare, gata să facă prăpăd, hop, aterizează direct în România ca să distrugă câte ceva. Când ne mor subit porcii și, dacă nu mor de bună voie, îi omorâm noi! Când se usucă furajele sau legumele noastre autohtone! Țintă mobilă ochită, direct în rezerva reprezentând hrana noastră de toate zilele!

De regulă, dezastrul este canalizat pe agricultură și industria alimentară, două sectoare de importanță vitală pentru țara noastră. Presupun că în aceste domenii circulă cei mai mulți dintre agenții agenturilor străine. Greu de identificat, pentru că agenții cu pricina au luat forma unor lăcuste, care stăpânesc la perfecție limba spaniolă, sau a unor dăunători care ne distrug recoltele. Toate la un loc nu depășesc performanțele pestei porcine și a gripei aviare, două noi modele din seria James Bond. Desigur, toate testele și experimentele se fac în România, transformată în piață de desfacere a alimentelor-deșeuri colectate din țările dezvoltate. Nu degeaba se spune că am devenit groapa de gunoi a Europei!

Există și o versiune veselă a porcismelor din România. M-am convins că pesta porcină reprezintă pentru anumite grupări influente doar un pretext pentru a muta sărbătorile de iarnă în luna lui Cuptor. Obiectivul se bazează, spun anumite surse, care vor să își păstreze anonimatul, pe considerente economice și financiare.
În luna august, la temperaturi ce depășesc 40 de grade, porcul se pârlește direct la soare. Nu mai este nevoie de lampa cu gaz. Fiind foarte cald, nu se mai justifică cererea foarte mare de țuică fiartă la ceșcuță. Se poate spune că, în felul acesta, alcooliștii primesc o grea lovitură direct în moacă!

Este evident că ne aflăm în fața unui scenariu mondial îndreptat împotriva noastră. Această glumă proastă îi vizează în principal pe marii investitori în domeniu, care, zice concurența pe sub mână, prea își luaseră lumea în cap... Era, de pildă, unul la Tulcea, căruia îi intrase în cap că trebuie să furnizeze către populație numai și numai produse de calitate! Prioritar, doar cu materia primă asigurată din surse proprii! Unde s-a mai pomenit așa ceva? Produse de calitate! Curat de porc, și-au zis cei care susțin că șoriciul spaniol e mai bun decât șoriciul românesc.

Domnule, să fiu sincer, nu cunosc datele problemei, dar o chestiune o știu. Și e sigură sută la sută. Șoriciul românesc este cel mai gros cu putință, dovadă că este folosit de șmecheri ca blindaj. E atât de gros încât, indiferent ce armă folosești, nu poți nici măcar să îl zgârii. Într-o țară care geme de foame și sărăcie, porcii sunt sacrificați în direct la televizor. Habar nu am unde ajung sutele de cadavre porcine încărcate vrac în camioane și acoperite doar cu o prelată, sau aruncate la groapa comună... Cei sacrificați sunt înlocuiți cu porci aduși din Spania. Acolo taurul e "fruncea"...
De asemenea, nu îmi explic cum naiba pesta asta porcină dă buzna tot timpul peste noi!

Un lucru mă nemulțumește. 
În ciuda mult trâmbițatelor măsuri, pe care autoritățile se laudă că le-au luat, acestea nu au nici un efect asupra porcilor veritabili.
Mă refer, desigur, la porcii cu două picioare și șoriciul gros.
Ăștia au rezistență, nu glumă, la tot felul de șmacuri. În realitate, îi țin în picioare lipsurile de tot felul.
Citez câteva dintre ele: lipsa de caracter, lipsa de educație, lipsa celor șapte ani de acasă, lipsa de patriotism etc. În timp ce porcii bănuiți că sunt bolnavi ajung la groapa comună, porcii despre care vă vorbesc își fac de cap și înjură pe toată lumea. Aia care nu-i bagă în seamă, pentru că are alergie la porci. Trebuie să recunosc că, în speranța că vom scăpa de ei, mi-am pus toate nădejdea în pesta porcină.

Din păcate, fără efectul scontat. 
Porcu-i porc și în pielea goală. În legătură cu execuțiile în masă menite să radă porcimea, dar nu și porcismele, am auzit tot felul de comentarii, care, ca să fiu sincer, mă depășesc... Spun unii că toată povesrea asta ar avantaja Spania și că, la iarnă, dacă ne mai dă mâna, vom mânca fleici de Bilbao. Cât de curând, însă,vom mânca și legume spaniole! De ce?
 De câteva zile, ne-a invadat o insectă venită din Spania și care are alergie la legumele noastre!
Ca atare, când o apucă pe neașteptate criza, praf le face! Deocamdată, insecta spaniolă învață să vorbească românește!
 

Lucian Cristea

loading...
PUTETI CITI SI...