Lovitură pentru Dragnea - ONU investighează violențele săvârșite de Jandarmerie pe 10 August!

Postat la: 09.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Lovitură pentru Dragnea - ONU investighează violențele săvârșite de Jandarmerie pe 10 August!

Lațul se strânge, pe zi ce trece, în jurul lui Dragnea&Co! Organizația Națiunilor Unite (ONU) investigheză violențele săvârșite de Jandarmerie la protestul Diasporei, desfăsurat pe 10 august, în Piața Victoriei. O petiție inițiată de compania DeClic a ajuns la ONU, care i-a și dat curs.

Ceea ce înseamnă că șefii Jandarmeriei, ministrul Carmen Dan și Liviu Dragnea nu vor scăpa cu una, cu două, așa cum plănuiau. Cu alte cuvinte, pentru cei mai sus amintiți, lucrurile nu se pot "rezolva" doar printr-o mazilire a procurorului general Augustin Lazăr (via Tudorel "Gargamel" Toader & CCR) urmată de o îngropare rapidă a Dosarului 10 August. Fiindcă, oricum, ONU derulează propria investigație.

În acest nou context, până și planul debarcării lui Lazăr - cel care reprezintă o chezășie că Dosarul 10 August nu va fi lăsat de izbeliște, așa cum s-a tot întâmplat, în trecut, cu rechizitoriile Revoluției și Mineriadei - devine din ce în ce mai problematic și mai cusut cu sfoară roșie, în pofida amenințărilor lui Tudorel Toader, care iată că a bătătorit drumul la Curtea Constituțională.

Dincolo de atacurile lui Gargamel, să nu excludem încă posibilitatea ca Dosarul 10 August să scoată la lumină, finalmente, o serie de detalii interesante privitoare la deja celebrele violențe. Aceasta în condițiile în care, potrivit surselor Revistei 22, șapte din cele opt documente referitoare la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei au fost declasificate, inclusiv raportul referitor la intervenția forțelor de ordine pentru reprimarea manifestației.

Tocmai fiindcă o nouă furtună stă să izbucnească, iar consecințele pot excede orice așteptări, ministrul Internelor - Carmen Dan - dă din coate pe linie de partid cu scopul de a-și aroga un loc eligibil pe lista PSD pentru Parlamentul European. Oare de ce fuge?

Simona Man

loading...
PUTETI CITI SI...