Lăcusta Ponta ronțăie pedediștii lui Dragnea...

Postat la: 31.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Lăcusta Ponta ronțăie pedediștii lui Dragnea...

Lăcomia a fost, de când mă știu, o caracteristică a PSD. A fost și a rămas. Face parte din conduita acestui partid. La preselecții, contează foarte mult lucrul cu două mâini.

Din acest punct de vedere, Victor Ponta îndeplinește toate condițiile și calitățile caracteristice lăcustei politice. L-ați văzut cum racolează el cadre zăpăcite din mers? Acționează ca o lăcustă lacomă! Așa cum a fost el instruit în PSD. Mai întâi, își atrage victima cu un ciocănel. Câteva lovituri bine armonizate, care sună a promisiuni candide, și ținta e ca și racolată!

Dacă l-a amețit el de cap până și pe ministrul Dobre, căruia i-a promis un cuptor cu pâine cu maia și mai fermecat! Gata feliată.

Mai greu a fost cu fostul premier de la Brăila... Fiind mult prea înalt, Tudose, de la Brăila, nu a înțeles prea bine pe cine trebuie el să trădeze! În cele din urmă, otita l-a doborât la pământ ca pe un stâlp de telegraf! El a tras în Dragnea și "colegii" au ajuns dizidenți!

Acum i-a venit și lui rândul să fie luat la țintă... Ca să-l dea jos, Ponta a pus praștia pe el. Inițial, a încercat cu o scară pentru dude, dar i-a ieșit scara măgarului... Că tot se plângea Tudose că nu e democrație în PSD Brăila!  După cum a vrut să o mazilească pe șefa de la Interne, nu era democrație autentică nici în cabinetul său de prim ministru!

Victor Ponta, neobosita lăcustă din povestirea PRO ROMÂNIA, își face treaba și adună de peste tot zidari, calfe și meșteri mari. Chiar și primari! Doamne fistichii în funcții de viceprimari. Lideri scoși de la naftalină, care învață din nou mersul de-a bușilea pe mochetă. Soldați necunoscuți de soartă bătuți...       

Sigur, dacă s-au culcat pe o ureche și dorm buștean, este treaba celor din PSD, gara Constanța, așa îmi vine să spun... Fiecare, după cum își așterne... De așternuturi, de calitatea lor, depind foarte multe lucruri.

În PSD, s-a instaurat o stare evidentă de automulțumire. Un fel de "Lasă-mă să te las!" Dacă a ajuns până și LĂCUSTA PONTA să intre, la ce oră vrea domnia sa, în interiorul partidului numit PSD și să ademească orice exemplar dintre activiștii luați la țintă!  

Nu îmi amintesc ca organizația județeană Constanța a PSD să fi fost vreodată atât de fragilă și de expusă! Cu toate acestea, nimeni nu reclamă nimic! Și știți de ce? Simplu. Pentru că personajele racolate cu sprijinul modest al lui Victor Ponta nu au valoare! Simplu.

Acum, când redactez acest material, aflu cu stupoare că domnul Ponta și-a lărgit raza de acțiune și a trecut la demolarea PSD Brăila! Practic, după Congresul PSD, a trecut la finalizarea operațiunii începute de alții și denumită științific "O groapă săpată în plus pentru Dragnea!"

Încet, dar sigur, și cu contribuția lăcustei PRO ROMÂNIA, PSD se surpă ca toate castelele de nisip construite fără autorizație...

Lucian Cristea

loading...
PUTETI CITI SI...