Jandarmiada PSD-ALDE a pulverizat imaginea României! Vinovații trebuie să plătească

Postat la: 16.08.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Jandarmiada PSD-ALDE a pulverizat imaginea României! Vinovații trebuie să plătească

Gazarea în masă a peste 100.000 de români, printre care femei, bătrâni, adolescenți și mulți, mulți copii, cât și vânarea ca-n codru, stâlcirea în bătaie și rănirea a aproape 500 de mii de semeni, dintre care mulți spitalizați, cu largul concurs al Jandarmeriei Române, este de o gravitate înfiorătoare, fără precedent, și va rămâne o plagă vie pe obrazul PSD.

S-a depășit o line roșie! Cei vinovați pentru atacul disproporționat al efectivelor de jandarmi - atac care, potrivit tuturor imaginilor disponibile, s-a transformat într-un veritabil măcel pe străzile aferente Pieței Victoriei - trebuie să dispară din sistem și, totodată, să facă obiectul anchetelor autorităților abilitate. Să nu-i uităm pe responsabilii politici, ale căror nume sunt, de altfel, pe buzele tuturor.

Violențele fără precedent (cu excepția tenebroaselor mineriade de la începutul anilor '90) au generat deja gigantice probleme de imagine României, și asta în plin An Centenar. Este de-a dreptul halucinant că jandarmii au gazat medici, jurnaliști români și străini de-a valma, de parcă i-ar fi vânat înadins, femei, copii și taximetriști și turiști. Ce vină au avut oare turiștii israelieni care au fost scoși în șuturi din taxi, întinși pe jos, bătuți și călăriți de niște găligani înfiorători care ar fi trebuit să-i apere pe toți o amenii pașnici?! Acești turiști veniseră să-și cheltuiască banii în România!

Dovada situației extrem de grave în care se află România sunt zecile de jurnaliști străini care au venit în țara noastră de-a lungul ultimelor 48 de ore. Măcelul de vineri a șocat întreaga opinie publică internațională!

Mai înfiorător decât faptul că nimeni, dar absolut nimeni nu-și cere măcar niște amărâte de scuze, e certitudinea că propagandiștii lui Putin de la Sputnik.md flutură exact același scenariu toxic și incredibil de nedrept agitat de propaganda PSD-ALDE: anume că, în România, s-ar fi petrecut, vineri, o... "tentativă de lovitură de stat". Este de-a dreptul incredibil până unde poate merge ticăloșia...

Simona Man

loading...
PUTETI CITI SI...