Gabriel Liiceanu s-a smintit! Delir in Parlamentul European!

Postat la: 23.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Gabriel Liiceanu s-a smintit! Delir in Parlamentul European!

O gasca de nesimtiti, in frunte cu Gabriel Liiceanu, au ajuns, pe filiera Macovei, in Parlamentul European. Singurul scop, atacul politic desantat la adresa actualei puteri: ca vrem, ca nu vrem, cea hotarata de votul popular. Ca actuala putere, venita de la Ion Iliescu si de la mineriade, are drept scop eliminarea celor doi arhangheli ai dreptatii, Kovesi si Lazar, punerea in libertate a coruptilor prin gratiere si paralizarea luptei impotriva coruptiei.

Nicio vorba despre deciziile Curtii Constitutionale. Si, ooo, ce mai urla Liiceanu, cand deciziile CCR erau favorabile lui Basescu, ca sa se respecte, ca ele reprezinta statul de drept etc. etc... Nicio vorba despre situatia cu adevarat dramatica din penitenciare si abuzurile constatate de CEDO!Nicio vorba despre marile probleme de credibilitate a DNA si Parchetul General, care au lucrat, impotriva Constitutiei, cu serviciile secrete, dosare penale, o multime de abuzuri si dosare masluite fiind acum de notorietate publica. Nicio vorba despre scandalurile Coldea, Rarinca, Negulescu - Portocala, incalcarea Constitutiei de catre DNA si Parchetul General constata de CCR!Nicio vorba despre recomandarile Comisiei de la Venetia, care trebuie puse in aplicare.

Gabriel Liiceanu, care stie drept cat filosofie, a debitat niste ineptii de necrezut, in numele... statului de drept. Tudorel Toader, ministrul Justitiei, un specialist in drept de necontestat, statea pur si simplu uluit langa Liiceanu, nevenindu-i sa-si creada urechilor. Liiceanu o dadea cu Ion Iliescu si mineriadele, cu plagiatul lui Ponta (al lui Kovesi nu, evident, ca asa este la filosofie...). Mi s-a facut pur si simplu greata. Mai era unul Liviu Avram, care isi rupea camasa de pe el ca la alegeri el, ca simplu cetatean, n-a fost intrebat daca vrea schimbarea codului penal, ca si cand cei care l-au schimbat inainte au intrebat vreodata, iar CCR trebuia sa-l intrebe pe el! De un populism dezgustator!

Cu asa oameni la inaintare, asa-zisa dreapta va pierde alegerile din 2020 la un scor mult mai mare! Acest discurs e fatal. Monica Macovei si-a dus partidul la zero cu aceste lozinci, iar PNL, contaminat, a pierdut 50% din electori! Daca partidele dreptei nu se trezesc din somn, nu se delimiteaza de acesti smintiti, gen Liiceanu, si nu se vor coagula intr-o miscare unitara, in jurul unui program de guvernare serios, punctual, pentru tara, sunt pierdute. PNTCD nu va intra in jocul lui alde Liiceanu, care vorbeste de jaful tarii, el insusi fiind un stipendiat si un profitor al asa-zisei revolutii. Cer, in primul rand liderilor PNL, sa participe la un proiect comun al dreptei pentru alegerile urmatoare: nu vad si ei ca in anul centenarului Marii Uniri, la guvernare se afla fostii comunisti, iar sustinerea populara pentru ei creste pe zi ce trece? Este de datoria partidelor istorice, inainte de toate, sa recastige poporul de partea lor! Daca nu, sa-l lasam pe Liiceanu (ca tot vine de la liliac), sa stinga lumina!

Aurelian Pavelescu

loading...
PUTETI CITI SI...