Gâlceava Dragnea-Tăriceanu e pe cale să scufunde coaliția de guvernământ!

Postat la: 04.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Gâlceava Dragnea-Tăriceanu e pe cale să scufunde coaliția de guvernământ!

Din informațiile mele, cele mai tensionate încleștări de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia sunt simple povești de adormit copiii în comparație cu meciurile care se joacă, zilele acestea, la vârful coaliției de guvernământ.

Principalul motiv? Liviu Dragnea pierde putere prin toți porii și e tot mai aproape de o condamnare definitivă , iar "aliatului" Călin Popescu-Tăriceanu - exonerat, recent, de acuzațiile de mărturile mincinoasă aduse de procurorii DNA - nici că-i pasă. În realitate, pe Dragnea l-a deranjat teribil faptul că Tăriceanu i-a dat cu flit când i-a propus să accepte varianta adoptării unei noi OUG 13 referitoare la Codurile penale, care să nimicească pe loc intens hulita infracțiune de abuz în serviciu, care, în România, reprezintă un veritabil sport național.

Chiar dacă aleșii PSD-ALDE - secondați, firește, de UDMR-iștii dispuși să atârne la cingătoarea puterii pentru a obține diverse favoruri etnice, în plin an Centenar - își vor face pandaliile cu adresă și vor mutila Codurile penale, pe modelul deja brevetat cu prilejul desfigurării legilor Justiției, Liviu Dragnea nu posedă nici cea mai mică garanție că aceste prevederi - forțate chiar pentru salvarea sa, e limpede ca lumina zilei! - vor izbuti să supraviețuiască boicotului Cotrocenilor și, finalmente, vor deveni literă de lege, izbăvindu-l de ceea ce urmează să i se întâmple. Fiindcă da, Dragnea se află într-o cursă contra cronometru pe care e gata să o piardă de o manieră lamentabilă.

În curând, partidul va începe să-i alunece din nou, din ce în ce mai abrupt, de sub tălpi, fiindcă mirosul de sânge face victime în orice haită. Apropierea anului electoral 2019 va accentua, inevitabil, tensiunile existente, cu atât mai mult cu cât Tăriceanu visează să fie prezidențiabilul unic al PSD-ALDE, ceea ce Dragnea nu va accepta niciodată. Așadar, pregătiți-vă de furtună. Va răbufni curând.

Simona Man

loading...
PUTETI CITI SI...