FSDI, doar un motiv de propaganda si o sursa de sinecuri politice?

Postat la: 28.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

FSDI, doar un motiv de propaganda si o sursa de sinecuri politice?

Spuneau marii intelepti ai neamilui romanesc ca avem vocatia esecului si ca pe orice proiect amplu punem mana, reusim sa-l compromitem.

Conferinta "Viitorul pietei de capital", organizata de ziarul Bursa, mi-a adus si prima confirmare din partea oficialitatilor, prin Secretarul de stat din Ministerul Finantelor, Mavrodin Valentin, ca Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii (FSDI), asa cum e structurat acum, nu are cum sa aduca o crestere a incasarilor bugetare pe termen scurt si mediu, din contra, poate amplifica deficitul bugetar al Romaniei.

Am insistat cu intrebarea, daca e sigur pe ceea ce spune si mi-a raspuns ca e absolut sigur. La comentariul meu, ca in aceste conditii nici promisiunea PSD din programul de guvernare privind cresterile incasarilor la buget pe seama FSDI nu este fezabila, domnia sa mi-a raspuns ca a exprimat o opinie tehnica, nu politica.

Eu ce sa inteleg? Ca din punct de vedere tehnic 1-1=0 si din punct de vedere politic 1-1=2? Diferenta e minciuna, prostie sau manipulare publica? Uite asa, pas cu pas, demontand minciuna cu minciuna, intelegem mai bine ca in coalitia de guvernare nu mai exista nici profesionisti, nici vizionari, nici coerenta, nici solutii practice de guvernare la problemele tarii.

Totate promisiunile de guvernare capata, pe zi ce trece, un miros sulfuros, intepator si de neacceptat. Dragilor, cat mai sunteti dispusi sa platiti pentru prostiile lor? O mie, doua,... zece? Va rog, oferiti-mi raspunsurile voastre, sa estimez mai bine cand vine schimbarea.

Gabriel Dumitrascu

 

loading...
PUTETI CITI SI...