Dottore s-a infundat la Curtici!

Postat la: 07.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Dottore s-a infundat la Curtici!

Ce mare minune că au aparut și chirurgi cu opt clase? Trăim în țară tuturor posibilităților. În multe domenii avem „personalități" care nu au nici atât. Sau cam de atât par. Ce este meritoriu este că dottore nu s-a apucat să facă și operații pe creier.

Cu toate ca asa, daunele nu ar fi fost evidente deci nu constatai un malpraxis. Ca mai modela un sân, o buză, o față, un posterior, adică cam acelaș lucru, e relativ bine. Baba suferă la frumusețe. Și ce? Alții cu 10-12 clase, sau chiar cu facultate, sunt mult mai buni? Mărturie ne stă fața arădeanului Falcă. Despre fetele din șoubiz ce sa mai spunem. O lipsa de specialiști, esteticieni plasticieni si ce or mai fi ei, este însă evidentă în viața de zi cu zi.

Mircea Badea a fost la un pas să îi caute, Mutu și Badulescu, mari primari și viceprimari, au fost opriți la timp, să nu ajungă în cuțitul doctorilor. Cică cineva le-ar fi strigat „nu vă mai bateți bă, că ajungeți pe mâna italianului". Și ca prin farmec, cocoșii s-au liniștit înainte de a-și produce daune majore. Și-au mai aruncat în față cu niște apă. Să se mai spele, chiar fiind și cazul. Apa mai purifică. Oricum, bine ca au rămas în același partid. Ce m-a mirat însă, lipsa de originalitate a italianului.

Să o rezolvi pe asta cu chirurgia și să nu reușești să ieși din spatiul mioritic, să fii prins în tren, ca ultimul navetist, e sub demnitatea de doctor infractor. Omul și „studiase" prin pușcăriile italiene. Mă așteptam să treacă frontiera deghizat în salam italian, înalt prelat al Vaticanului, sau în Omar Haisam, să dispară ca Elodia sau, măcar, să fie reținut prin Costa Rica. Nu ați văzut că până și polițiștii noștri râdeau de el, superiori, când l-au reținut la Curtici? Și prin prisma claselor absolvite dar și de lipsa ingeniozității italianului. Acum ce vreți, omul și-a dedicat viața studiului chirurgiei, nu pierdea timpul cu prostii.

Mihnea Talau

loading...
PUTETI CITI SI...