Dl Coldea anunță asasinate politice

Postat la: 06.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Dl Coldea anunță asasinate politice

Dacă dl Florian Coldea a vorbit în fața comisiei parlamentare care l-a audiat, așa cum a vorbit în fața presei la finalul audierii, înseamnă că atitudinea sa a reprodus integral poziția celor mai irecuperabili criminali de război naziști la procesul de la Nuremberg.

Nu a greșit cu nimic, nu are nici o remușcare, nu-l bântuie nici o părere de rău. O combinație de fanatism, amoralitate, cruzime și lipsă de empatie. Nimic din ceea ce este neomenesc nu îi este străin. Dl Coldea afirma că a construit, împreună cu congregația sa de protocoliști, "statul vertical", și că aceia care se opun respectivului stat sunt niște "trădători care vor plăti"; sugerând că trebuie să ne așteptăm de acum și la asasinate fizice.

Ceea ce Coldea & Co. (de fapt el nu a fost decât o unealtă paranoidă) din proprie inițiativă și în propriul interes, din exces de zel, din porunca unor păpușari invizibili sau din toate aceste motive la un loc, au construit, o putem vedea astăzi cu toții, a fost nu "statul vertical", ci "statul criminal". Până acum acest stat și-a asasinat moral adversarii, transformând presa aservită, tribunalele și închisorile în "asasini plătiți". Ce îl poate opri să treacă la "nivelul următor" al eliminării fizice?! Doar o explozie populară. Ne putem aștepta, deci, la ce este mai rău. ...Ori poate vom avea noroc... Poate, dar norocul nu este o acțiune politică.

Adrian Severin

loading...
PUTETI CITI SI...