Disperarea lui Dragnea. Șeful PSD, pus la zid de Firea, Țuțuianu și Stănescu!

Postat la: 31.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Disperarea lui Dragnea. Șeful PSD, pus la zid de Firea, Țuțuianu și Stănescu!

Deși se strofoacă să pozeze într-un lider puternic și sigur pe sine, Liviu Dragnea se zbate în ghearele disperării - de altfel, morcovul se vede cu tot cu frunze!

Pe de o parte, teleormăneanul este pus cu botul pe labe chiar de "aliatul" său, Călin Popescu-Tăriceanu, care se încăpățânează să facă zid în jurul ministrului Justiției, Tudorel Toader (și nu pierde nici cea mai mică ocazie pentru a-l înțepa pe șeful PSD), în timp ce, pe de altă parte, Dragnea întâmpină mari, mari probleme pe line de partid, în condițiile în care gruparea Gabriela Firea-Adrian Țuțuianu-Paul Stănescu se pregătește să năruiască mult lăudata majoritate parlamentară.

Ceea ce poate comporta consecințe dezastruoase pentru Liviu Dragnea, care are nevoie ca de aer de toate voturile aleșilor PSD-iști pentru a trece remanierile dorite, pentru a duce mai departe ofensiva împotriva Justiției și a statului de drept, sau pentru a garanta subzistența viitorului Cabinet Dăncilă, în perspectiva apropiatei moțiuni de cenzură pe care o flutură PNL. Nu în ultimul rând, odată cu rătăcirea frâielor majorității parlamentare, Dragnea riscă să-și piardă și jilțul de al treilea om în stat, ceea ce l-ar pune într-o poziție puțin spus caraghioasă.

Sunt convinsă că problemele lui Dragnea se vor accentua de la o zi la alta - în fapt, pentru a învinge rebeliunea condusă de Firea, Țuțuianu și Stănescu, teleormăneanul a promis mai multe "cadouri" decât poate acorda în acest moment: ministere, funcții, sinecuri guvernamentale și locuri călduțe pe lista pentru PE. Impunerea unor personaje în Guvern stârnește deja noi tensiuni în partidul celor trei trandafiri și, foarte probabil, scandalul va exploda peste doar câteva zile, în cadrul mult prea întârziatului CEx.

P.S. Condoleanțe familiilor sfâșiate de nenorocirea de la Colectiv. Veșnică pomenire acelor tineri frumoși. Trist, extrem de trist: s-au scurs nu mai puțin de trei ani și iată vinovații nu au fost încă pedepsiți!

Simona Man

loading...
PUTETI CITI SI...