Cum vrea Dragnea să o revoce pe Kovesi. Pionul "Gargamel"

Postat la: 14.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Cum vrea Dragnea să o revoce pe Kovesi. Pionul

Nu vă lăsați prostiți de "marile decizii" declamate de caraghiosul conclav intitulat "congresul extraordinar al PSD"! Cu sau fără iubită, cu sau fără fluturi în stomac, Liviu Dragnea urmărește un singur țel: deturnarea atenției publice de la războiul total pe care-l poartă, susținut și direct interesat, împotriva Laurei Codruța Kovesi, șefa DNA, pe care plănuiește să o mazilească prin intermediul lui Tudorel "Gargamel" Toader, pionul postat în vârful Ministerului Justiției.

Potrivit surselor mele, îndată ce președintele Klaus Iohannis va respinge, oficial, solicitarea de revocare a șefei DNA, năstrușnicul Gargamel va prezenta, la Palatul Victoria, o sesizare adresată CCR și va cere ca Executivul să își asume documentul. Ceea ce, m-au încredințat sursele, s-ar putea rezolva cu viteza luminii, printr-un simplu scârțâit de peniță.

Motivația acestei noi perdele de fum este cât se poate de simplă: Dragnea și Tăriceanu - protagoniști ai dosarelor DNA - se folosesc de Gargamel pentru a salva aparențele operațiunii de mazilire a Laurei Codruța Kovesi, pasând totul în ograda unui guvern atent păpușat de la Kiseleff nr. 10.

Nota bene: dacă, de-a lungul ultimului an, Valer Dorneanu (fost deputat PSD) a găsit de cuviință să încline (cu o constanță cel puțin alarmantă!) balanța deciziilor CCR în favoarea partidului său de suflet și de proveniență, acum, după usturătoarea vizită a lui Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene - dar și după multiplele avertismente externe lansate, cu duritate, atât de Departamentul de stat al SUA, cât și de cele mai importante cancelarii ale Europei -, e complicat de anticipat dacă Dorneanu va accepta să se arunce cu capul înainte în aventura mazilirii Laurei Codruța Kovesi.

P.S. Domnul Dorneanu să nu-și facă iluzii pripite: România este graniță NATO și țară membră UE, așa că toți ochii care contează vor fi ațintiți asupra sa.

Simona Man

loading...
PUTETI CITI SI...