Care sunt scopurile Operațiunii Desecretizarea. Culisele unei gargare

Postat la: 04.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Care sunt scopurile Operațiunii Desecretizarea. Culisele unei gargare

Mare gargară mare cu desecretizările lui pește prăjit la tigaie și-apoi, propagandistic dincolo de orice evidență, tăvălit prin "făina" studiourilor tv.

Gâlceava asta heitărească nu face (și nici nu va face) bine justiției românești, cu atât mai mult cu cât sarabanda (în fapt, circoteca) desecretizărilor solicitate pe bandă rulantă - oare asta-i moda de primăvară?! - nu aduce nici măcar o singură probă, cât de mică, în sprijinul delirului conspiraționist care zbiară pe o sumedenie de voci (la fel ca balaurul din basme) că belferii politicii dâmbovițene ar fi fost abuzați de așa-zisul stat paralel și ilegitim (care, fie vorba între noi, nici măcar nu există).

Oare nu cumva, dincolo de bâlciul oferit de PSD-ALDE (cu masivul concurs al propagandei, firește), tot acest melanj duhnitor vizează o unică țintă? Și anume atingerea idealului istoric al tuturor politicienilor certați cu legea, care își doresc ca probele din dosarele lor să fie declarate ilegale, văicărindu-se că inexistentul stat paralel și ilegitim (sintagmă care denotă IQ-ul unora, cât și aprigile lor taine logice) le-ar încălca drepturile și i-ar abuza strașnic, de dimineață până seara.

Orișicum, chiar dacă actualele desecretizări nu au confirmat, absolut deloc, acuzațiile conspiraționiste ale PSD-ALDE (și nu numai, fiindcă mare-i grădina lui Dumnezeu!), menținerea și ațâțarea acestui scandal vizează, în mod cert, și tărăgănarea, blocarea unor dosare grele, prin rostogolirea de n acuzații care, deși fără suport, au rolul de a șoca prin amploarea lor. Totul susținut de protagoniști direct interesați de obliterarea unor probe.

P.S. În tot acest timp, neverosimilul Tudorel "Gargamel" Toader se pregătește, cu o nonșalanță de-a dreptul suprarealistă, să ofere pe tavă sute de mii de euro foștilor pușcăriași (mulți dintre ei condamnați pentru delicte grave), numai și numai pentru a "demonstra" că atacurile PSD-ALDE la adresa Justiției ar fi "legitime". Totul pe banii noștri! Să vă mai amintesc câți copii au murit din pricina rujeolei (în timpul acestei guvernări care este obsedată de un singur lucru: modificarea Justiției), sau câte victime face epidemia de gripă? Trist, cumplit de trist.

Simona Man

loading...
PUTETI CITI SI...