Călin Georgescu, noul sclavagism și trilionul de euro pierdut

Postat la: 06.03.2017 08:56 | Scris de: ZIUA NEWS

Călin Georgescu, noul sclavagism și trilionul de euro pierdut

De fiecare dată când se schimbă Guvernul, cei care ajung la butoanele puterii încep să clameze moștenirea dezastruoasă lăsată de cei dinaintea lor. Încet, încet, cei aflați la putere uită de moștenirea trecutului și încep și ei să se înfrupte din ciolanul gustos al puterii. Moștenirea dezastruosă este lăsată celor care urmează să vină la putere.

Astfel, de 26 de ani, an de an, se rostogolesc datoriile și se acumulează pierderi uriașe. Niciun om politic nu a estimat oficial cuantumul total al pierderilor înregistrate de România în ultimii 26 de ani. Ceea ce s-a întâmplat după 1989 și cine a pus umărul la prăduirea României a spus-o, recent, direct și fără ocolișuri, la TVR, directorul executiv al Instituției ONU pentru Indicele Global al Sustenabilității, Călin Georgescu.

„România este o mină, din care se scoate, în fiecare zi, din decembrie 1989 încoace, aur. Și când nu va mai fi aur, mina se va închide. Falimentul este o chestiune de probabilitate matematică pentru România", a spus expertul. Acesta a detaliat subiectul susținând că România este controlată și condusă de străini, care dețin toate pârghiile strategice ale puterii. Călin Georgescu afirmă că în ultimii 26 de ani, România a suferit pierderi mai mari decât în perioada care s-a scurs de la Ștefan cel Mare și până în 1989.

„În ultimul ceas, putem avea o vocație. În primul rând este un fenomen global. Ne naștem cu toții din iubire și intrăm într-o mare manipulare, în care nu există democrație, ci doar corectitudine politică; la nivel mondial. Menționez că sclavagismul nu a dispărut, ci doar are o altă formă. România a ajuns aici pentru că e într-un haos bine calculat. Trăim într-o formă anti-culturală, s-a pierdut rușinea. Și s-a pierdut rușinea pentru că lichelele și lacheii de serviciu și-au văzut visul cu ochii: cozile de topor au devenit topoare, după 1989 și au vândut pe mărgele de plastic întreaga țară. România a fost vândută de cei care au preluat puterea în 1989 și apoi și-au dat-o unul altuia timp de 26 de ani.

Au vândut-o cu bună știință, România nu mai deține nimic, nu are economie. România nu este un stat, ci o corporație. Capitalul străin este cel care deține puterea, deține peste 60% din activele țării, peste 50% din profit și, ceea ce este cel mai grav, stăpânește pârghiile strategice, de condus, ale țării: industria de petrol gaze, distribuția de energie... nu ne mai aparține. Industria ca atare, marile întreprinderi au fost distruse. Privatizarea s-a făcut în dezinteresul României. Cel mai grav e că a fost vândut pământul. Și a fost vândut de cei care sunt astăzi la putere, pe vremea când erau miniștri ai agriculturii. Pădurile, apele, se vând. Totul este de vânzare. Mai puțin sufletul românesc și eu pe asta mă bazez. Sufletul românesc va triumfa.

În 26 de ani, România a pierdut, și pot spune asta cu certitudine, peste 1 TRILION de euro. Toate pierderile României, de la Ștefan cel Mare încoace, sunt mai mici decât ce s-a pierdut în acești 26 de ani", a spus Călin Georgescu în direct la Televiziunea Română. Până acum, întreaga clasă politică românească a ignorat avertismentul dur a lui Călin Georgescu și încă nimeni au fost tras la răspundere și încă nimeni nu a ieșit în stradă pentru că-n România a dispărut un trilion de euro, sau un milion de miliarde de euro dar și ca un miliard de milioane de euro, adică 1.000.000.000.000.000.de euro!

Ion Teleanu