SCRISOAREA mamei fetei violate, către CNA: CUM a ajuns la PRO TV

Postat la: 28.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

SCRISOAREA mamei fetei violate, către CNA: CUM a ajuns la PRO TV

Mama fetei din Vaslui, care a fost violată de 7 bărbaţi a transmis o sesizare la CNA privind modul în care fiica sa a apărut în direct în emisiunea „La Măruţă" din 21 iulie. Autoarea susține că fiica sa nu a apărut la PRO TV din proprie inițiativă, așa cum a susținut postul de televiziune.

„Am acceptat în cele din urmă, în urma presiunilor psihice făcute de domnişoara reporter, să intru în direct în emisiunea «La Măruţă», însă doar pentru cinci minute, pentru a mulţumi oamenilor pentru susţinere, însă nu şi pentru a discuta despre cazul fiicei mele", scrie în sesizare, care explică și cum a ajuns fiica sa să intre în direct. Potrivit acesteia, în timpul pauzei de publicitate, echipa emisiunii „La Măruță" a început „presiunile" asupra fiicei sale, căreia i s-a spus „că ar fi bine şi frumos să mulţumească şi ea personal celor care o susţin".

De asemenea, autoarea sesizării precizează că nu a cerut și nu a primit nicio sumă de bani de la postul de televiziune. CNA va analiza din nou astăzi acest caz, după ce pe 23 iulie a amânat luarea unei decizii. Sesizarea femeii din Vaslui a fost publicată integral de membrul CNA Valentin Jucan, pe contul său de facebook:

loading...
PUTETI CITI SI...