Robert Negoită, valetul lui Liviu Dragnea, vrea sa faca bâlci in Sectorul 3 pe 2 milioane de euro jonglati de la buget

Postat la: 15.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Robert Negoită, valetul lui Liviu Dragnea, vrea sa faca bâlci in Sectorul 3 pe 2 milioane de euro jonglati de la buget

Robert Negoiţă a convocat de urgenţă Consiliul Local pentru a promova o hotărâre care prevede cumpărarea cu 2 milioane de euro plus TVA a unor instalații de bâlci.

Reamintim ca Negoita - care la ultimul CEx al PSD s-a comportat precum valetul lui Liviu Dragnea - a mai cumpărat unele second hand, cu doua luni în urmă, pentru Parcul Pantelimon. Pe acestea le vrea puse de cealaltă parte a celui mai sărac cartier al Sectorului, Cartierul 23 August, în Hala Laminor, declarată monument istoric. "De bâlci au nevoie acolo oamenii, nu de locuri de muncă! Negoiţă mă va contrazice mâine, spunându-mi că va crea locuri de muncă. Ce? Rupători de bilete la Casa Groazei? Ce valoare adăugată crează un astfel de loc de muncă?!", ne-a declarat Inocentiu Voinea, consilier local.

Conform informatiilor Ziuanews mai e ceva ce trebuie urmărit: dacă nu cumva sunt aceleași "comedii" luate la second hand, pe care SRL-urile și le vând acum între ele, cu bani de la bugetul local, pentru a-și acoperi unele altora pierderile înregistrate. Căci toate sunt pe minus! "Soluția liberală pentru Hala Laminor este incubator de afaceri pentru tinerii întreprinzători, un pol de tehnologie a informației, ceea ce poate duce la o dezvoltare durabilă a comunității, nu 'comediile' pe care le visează noaptea Negoiţă și le plătesc cetățenii sectorului!", a mai spus Voinea.

loading...
PUTETI CITI SI...