Robert Negoită de neoprit! Primăria Sectorului 3 a început asfaltarea spațiului verde

Postat la: 04.08.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Robert Negoită de neoprit! Primăria Sectorului 3 a început asfaltarea spațiului verde

La începutul lunii iulie, majoritatea PSD-ALDE din Consiliul Local Sector 3 a atribuit direct celor două firme ale Primăriei Sectorului 3 - Investiții Spații Verzi S3 SRL și Administrare Străzi S3 SRL - contractele pentru lucrări de pavare alei și montare borduri în spațiile verzi din mai multe zone.

Sunt lucrări care afectează spațiile verzi și arborii, în contextul în care Bucureștiul este foarte poluat. În unele zone, ca bulevardul Nicolae Grigorescu, Camil Ressu, Lucrețiu Pătrășcanu vorbim de un trotuar dublu. Se fac acum lucrări, deși s-au mai făcut și anul trecut', ne-a declarat Ana Galbenu, consilier local USR (Uniunea Salvați România) în cadrul Consiliului Local Sector 3, referitor la acest proiect în valoare de 10 milioane de lei.

Mai toate lucrările sunt acum atribuite acestor firme ale Primăriei, dar noi nu știm dacă ele subcontractează lucrările sau în ce regim lucrează‘, a mai spus Ana Galbenu, pentru Libertatea. De altfel, Ana Galbenu a fost pe teren și pregătește câteva sesizări către Garda de Mediu și Poliția Locală din sector. Printre zonele unde se vor face aceste lucrări se numără bulevardul Unirii, bulevardul Burebista, Șoseaua Mihai Bravu, Calea Călărașilor, bulevardul Corneliu Coposu, bulevardul I.C. Brătianu, bulevardul Basarabia, strada Liviu Rebreanu, bulevardul Theodor Pallady, bulevardul Basarabia, strada Trapezului, bulevardul Camil Ressu. De pe bulevardul Camil Ressu sunt și imaginile de mai jos, în care se observă clar diferențele dintre un spațiu verde generos și o asfaltare totală a acestuia:

Spatiu verde bd. Camil Ressu bloc N5

asfalt -fost spatiu verde - bd. Camil Ressu bloc N2

Fotografiile au fost postate pe pagina de Facebook „Prietenii Parcului IOR" (situat tot în sectorul 3), mai ales că lucrările au stârnit foarte multă nemulțumire pe grupurile de Facebook.

loading...
PUTETI CITI SI...