Petrecere de pomină cu lăutari în noaptea ordonanțelor la restaurantul lui Bădălău din Bolintin Vale

Postat la: 02.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Petrecere de pomină cu lăutari în noaptea ordonanțelor la restaurantul lui Bădălău din Bolintin Vale

Adoptarea de catre cabinetul Grindeanu a buclucaselor ordonante pe justitie in seara zile de marti, 31 ianuarie 2017, a generat o bucurie de nedescris in organizatia judeteana PSD Giurgiu.

In jurul orelor 22.00, presedintele Consiliului Judetean Giurgiu- Marian Mina, cunoscut si sub numele de „Scheletul", finul baronului PSD-Nicolae Badalau si vreo sapte-opt primari din judet care au avut si au probleme cu justitia au incins petrecere de pomina in restaurantul Saga din Bolintin Vale controlat de familia Badalau. Maestrul de ceremonii a fost nimeni altul decat vicepresedintele Senatului si totodata presedintele executiv al PSD- Nicolae Badalau. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, printre cei care au petrecut pana dimineata in localul lui Badalau s-a aflat si edilii giurgiuveni Mihai Dobre-Mihailesti, Aurel Florian Enache- Comana, Marian Patuleanu- Sinhureni, Catalin Corbea- Comana, Gheorghe Manea - Gaiseni, Costel Caeapaceanu- Ghimpati si Florin Nidelea- Clejani.

Atmosfera petrecerii a fost intretinuta pe ritmuri de manele si lautaresti, pana spre zori, de manelistii Caval si Măru, iar petrecaretii, intre doua pahare de sampanie si vin alb, au scandat de mai multe ori libertate, libertate. Trebuie subliniat ca acest restaurant al lui Badalau din Bolintin Vale este mentionat referatul procurorilor DNA in dosarul Avicola Mihailesti. Libertatea scria pe 29 octombrie 2013 ca senatorul PSD Niculae Bădălău este urmărit penal, după ce, potrivit procurorilor DNA, ar fi comis infracţiunile de trafic de influenţă prin apărarea intereselor unei societăţi comerciale implicate în circuitul financiar fraudulos prin demersuri făcute atât la nivelul conducerii Agenţiei Naţionale pentru Administrare Fiscală (ANAF), cât şi pe lângă persoane cu funcţii în instituţiile de stat din judeţul Giurgiu (prefectură, conducerea Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA).

Potrivit referatului procurorilor DNA, citat de EVZ, la finalul lunii mai 2013, El- Khoury Elias, unul dintre acţionarii Avicola Mihăileşti, i-ar fi oferit senatorului Bădălău, cu titlu gratuit, prin intermediul lui Sărăcuţu Adrian, 200 pulpe de pui, 200 bucăţi piept de pui şi 20 kg ficat de pasăre, produsele fiind ridicate, în data de 29 mai 2013, de la un punct de desfacere deţinut de Agropoli Group SRL, de către Gabriel Rada. Produsele au fost folosite pentru petrecerea organizată de Niculae Bădălău la restaurantul său din oraşul Bolintin Vale (Giurgiu).

Potrivit sursei citate, Niculae Bădălău a avut o serie de intervenţii la nivelul conducerii ANAF şi la nivelul conducerii Ministerului Economiei pentru obţinerea funcţiei dorită pentru Silvana Constantinescu, acesta a intermediat liderului grupării evazioniste El- Khoury Elias mai multe întâlniri cu persoane care deţin funcţii importante în instituţiile de stat din judeţul Giurgiu (prefectură, conducerea APIA), judeţ în care se derulează principalele activităţi infracţionale. Senatorul Niculae Bădălău este tatăl lui Gabi Bădălău, devenit celebru după ce a fost iubitul Ramonei Gabor şi care se poate lăuda în palmares cu alte nume din showbiz precum Adelina Pestriţu, Raluca de la „Bamby" şi, cel mai recent, Andreea Mantea.

Ion Teleanu

loading...
PUTETI CITI SI...