NYT: Culisele prezenței lui Dragnea la ceremonia de învestire a lui Trump

Postat la: 26.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

NYT: Culisele prezenței lui Dragnea la ceremonia de învestire a lui Trump

Jurnaliștii de la New York Times descifrează amănuntele din spatele prezenței liderului PSD, Liviu Dragnea, la ceremonia de învestire a președintelui american, Donald Trump.

Astfel, potrivit acestora, șeful PSD ar fi ajuns la Washington prin intermediul lui Elliott Broidy, un lobbyst care s-a ocupat de strângerea de fonduri pentru campania lui Donald Trump. Acest lucru ar fi reprezentat o mare oportunitate pentru afacerile lui Broidy, care, de altfel, și-a deschis în luna mai 2017 o filiala în România. Printre invitatii lui Broidy s-au mai numărat și un om de afaceri congolez, extrem de controversat și un politician angolez.

"Doi oficiali din România, un alt potențial client Circinus, l-au întâlnit pe Trump la o petrecere privată de la la care Broidy i-a invitat în timpul săptămânii de inaugurare la Trump International Hotel din Washington. Liviu Dragnea, un lider parlamentar care conduce Partidul Social Democrat, a cerut legături mai strânse între România și Statele Unite, determinând pe Trump să declare: „O vom face! România este importantă pentru noi!", notează sursa citată.

loading...
PUTETI CITI SI...