Noul trezorier al PNL e jupânul fondurilor europene de la RAR

Postat la: 20.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Noul trezorier al PNL e jupânul fondurilor europene de la RAR

Prin inscaunarea lui Ludovic Orban la conducerea PNL, trezorierul partidului a ajuns un prieten al acestuia, Antonel Tanase, cel care are grija de finantele europarlamentarului liberal Ramona Manescu. Intre Orban si Tanase este o legatura puternica si veche. Cand Orban a fost ministrul Transporturilor in cabinetul Tariceanu, Antonel Tanase era secretar de stat si, in aceea perioada, s-au remarcat prin multe actiuni comune.

Ulterior, in primul cabinet Ponta, Antonel Tanase ajunge director de cabinet al ministrului Transporturilor de la aceea vremea, Ovidiu Silaghi. Insa, ceea ce se stie mai putin este faptul ca Antonel Tanase este angajatul Registrului Auto Roman (RAR) entitatea care se afla sub tutela Ministerului Transporturilor, si, potrivit directorului general George Dinca, acesta „a fost angajat in cadrul RAR-RA pe data de 15.07.2013 pe functia de economist". In declaratia de averea depusa anul trecut cu ocazia alegerilor parlamentare, cand a candidat la Buzau, fara succes, pe lista PNL, Antonel Tanase a mentionat ca a incasat lunar de RAR circa 4.500 de lei, adica 1.000 de euro.

Dar, ceea se stie mai putin, Antonel Tanase este seful unui serviciu de la RAR care se ocupa cu absorbtia de fonduri europene. Cate fonduri europene a atras RAR-ul de cand Antonel Tanase se ocupa de asa ceva, poate spune numai Consiliul de Administratie al RAR care a aprobat, in septembrie 2012, planul de management si contractul de mandat al directorului general al RAR- George Dinca. Intamplator sau nu, cand directorul George Dinca a incheiat contractul de mandat, Antonel Tanase era mana dreapta a ministrului Transporturilor de la aceea vreme, si, tot intamplator, peste cateva luni, noul trezorier al PNL este angajat la RAR. Sunt doar simple coincidente!

loading...
PUTETI CITI SI...