Ministrul Toma Petcu umilit la Giurgiu pentru tupeul de șmecheraș provincial

Postat la: 18.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Ministrul Toma Petcu umilit la Giurgiu pentru tupeul de șmecheraș provincial

Ministrul ALDE al Energiei, giurgiuveanul Toma Petcu, este cunoscut ca n-are scrupule cand e vorba de interesul sau. Mai pe romaneste, tradeaza pe orice pentru ca numai lui sa-i fie bine si cei de la PNL stiu cel mai bine acest lucru.

Recent, Toma Petcu a fost in centrul unui incident penibil, fiind pus la punct intr-un mod jenant si umilitor pentru el. Aflat in tribuna oficiala a stadionului din Giurgiu la meciul dintre Astrei Giurgiu si FCSB, Toma Petcu a fost sunat de catre omul de afaceri Ion Niculae, cel care finanteaza echipa giurgiuveana. Ministrul Energiei s-a uitat la telefon, a vazut cine l-a sunat si n-a vrut sa raspunda. Fiind in apropiere, patronul Astrei a vazut scena prin care este rejectat de Toma Petcu si, imediat a venit in loja ministrului.

Cand l-a vazut pe Ion Nicolae in fata sa, Petcu s-a facut rosu ca un rac, a inceput sa se balbaie si nu stia pe unde sa se mai ascunda. Ce i-a spus Ion Nicuale lui Toma Petcu e greu de reprodus, mai ales pentru tupeul smecheresc de care a dat dovada ministrul giurgiuvean. Furia lui Ion Niuolae provine si din faptul ca in anii trecuti, Toma Petcu era mielusel cand il vedea pe afacerist, mai ales ca ani buni el a fost angajatul acestuia ca urmare a unei sustineri politice. In plus, Petcu a lasat o gaura uriasa in visteria firmei lui Ion Niculae unde acesta prestase cativa ani pe bani multi.

Ion Teleanu

loading...
PUTETI CITI SI...