Ministrul Felix Stroe, la petrecerea RAR cu 700 de invitați

Postat la: 11.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Ministrul Felix Stroe, la petrecerea RAR cu 700 de invitați

Prin Hotararea de Guvern nr. 768 din 8 noiembrie 1991 s-a înfiinţat Regia Autonoma „Registrul Auto Român. Ca atare, de ceva timp, in data de 8 noiembrie, se organizeaza o petrecere la care participa de regula staful central al RAR si sefii de reprezentanta din intreaga tara.

Insa, anul acesta, amploare si dimensiunile petrecerii au intrecut orice inchipuire. Aseara, parcarea clubului „Jubile The Ballroom din Pipera s-a transformat intr-u expozitie auto de lux, dovedindu-se neincapatoare pentru masinile celor de la RAR. Circa 700 de persoane au petrecut incepand cu orele 17.00 pana noaptea tarziu. Maestrul de ceremonii a fost directorul general al RAR care este si vicepresedintele PSD Sector 1, George Adrian Dinca, al carui mandat in baza OUG nr.109/2011 a expirat de mai bine de un an de zile.

Trebuie precizat ca sefii de reprezentante RAR au sosit la Bucuresti inca de marti, fiind cazati la un hotel de patru stele din nordul Capitalei. La aceasta mare petrecere a fost prezent pentru o scurta perioada de timp si ministrul Transporturilor, Felix Stroe. Anul trecut, petrecerea RAR a avut loc intr-o locatie luxoasa din Otopeni aflata la o distanta destul de mica de vila directorului general George Dinca, dar si cele ale unor angajatii RAR. In 2015, petrecerea RAR unde trebuiau sa participe vreo 600 de invitati a fost anulata in ultimul moment din cauza tragediei de la clubul Colectiv.

Ion Teleanu

loading...
PUTETI CITI SI...