In atentia DNA: Tănase si Mândrescu mânjesc Aeroportul Otopeni cu tot felul de mizerii

Postat la: 27.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

In atentia DNA: Tănase si Mândrescu mânjesc Aeroportul Otopeni cu mizeriile Romprest

In itele de la SC Aeroporturi Bucuresti SA apar personaje noi, pana acum necunoscute opiniei publice, dar promovate rapid pe filiera PSD. Asa se face ca iese la rampa Viorel Tănase, directorul de Utilitati in cadrul Aeroportului Otopeni, cel care care se ocupă, intre altele, si de derularea unor contracte de achizitii ilegale.

Chestiunea este ca Viorel Tănase e membru al Consiliului de Administratie al unor societati comerciale, din partea Aeroportului Otopeni, exact alea cu care are si contracte in derulare, fiind total ilegal. Iar faptele devin cu atat mai scandaloase cu cat Tănase tocmai ce a atribuit lucrari de infrastructura la Aeroport de milioane de lei saptamana trecuta (fara acte, fără nimic la mână, urmând ca documentele sa se faca ulterior), ceea ce nu numai ca e ilegal de-a dreptul dar este si sfidator.

Viorel Tănase nu e de capul lui in toata aceasta activitate ce ar trebui sa intre rapid in atentia DNA. El isi inchipuie ca are spatele asigurat de directorul interimar al CNAB, Bogdan Măndrescu, omul de casa al lui Marcel Ciolacu de la PSD Buzau. Mândrescu a fost pus sef la companie de noul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc, avand acordul expre al baronului de Giurgiu, Niculae Badalau. Un troc politic intre baronii Bădălău si Ciolacu, din care rezultă bani frumosi!

loading...
PUTETI CITI SI...