Grindeanu i-a facut cadou lui Dâncu 3.552.000 de lei

Postat la: 17.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Grindeanu i-a facut cadou lui Dâncu 3.552.000 de lei

A aparut o informatie extrem de interesanta pe piata presei de azi. In centrul atentiei: Vasile Dâncu, fost vicepremier. O firma infiintata si, mai apoi, coordonata de acesta si-a adjudecat o licitatie de la ANCOM fix pe 3.552.000 de lei, la mijlocul lunii mai. La mijlocul lunii martie, cu numai doua luni in urma, Vasile Dancu si Sorin Grindeanu, fost prim-ministru, actual sef al ANCOM, stateau la un sprit impreună si puneau tara la cale. Ca sa vezi, coincidenta!

Prima stire (17 mai 2018): ANCOM a atribuit licitația "Acord-cadru în baza căruia se vor încheia contracte subsecvente având ca obiect realizarea de studii de piață în rândul utilizatorilor finali de servicii de comunicații electronice, respectiv în rândul utilizatorilor finali de servicii poștale - persoane fizice și/sau juridice" firmei Metro Media Transilvania, companie înființată de PSD-istul clujean Vasile Dâncu, scrie Gazeta de Cluj. ANCOM nu a negociat deloc contractul care a fost licitat de patru firme. Dacă estimarea inițială a valorii a fost de 3.552.000 de lei, Metro Media a câștigat licitația pentru exact aceeași sumă. Dâncu a înființat acest institut de sondare a opiniei publice împreună cu Maria Semeniuc și Alexandru Suciu și s-a retras din structura acționariatului. Ulterior, cei doi au cesionat părțile lor sociale lui Emil Dănilă.

A doua stire (15 martie 2018): Vasile Dâncu, fost vicepremier în guvernul Cioloș, și Sorin Grindeanu, fost premier în guvernul Dragnea I, au discutat pe lung și pe lat, joi seara, la un restaurant din cadrul Hotelului Mariott. Interesant este faptul că ambii au avut același parcurs în raport cu Liviu Dragnea. Prieteni, eminență cenușie în PSD (Dâncu), premier dus de mână la Palat (Grindeanu); dușmani, critic aspru pe toate platformele media (Dâncu), premier căzut în mrejele lui Ponta și baricadat la Palatul Victoria (Grindeanu); și din nou prieteni, întâlniri de taină și planuri inclusiv legate de vizita lui Dragnea în SUA (Dâncu), post bine plătit în fruntea ANCOM (Grindeanu), scrie Informateca.ro, dublat de poza din articol.

Despre Sorin Grindeanu, inca de cand era premier, s-au scris foarte multe materiale in presa ca este omul SRI. Ba chiar si cei din jurul lui Grindeanu, consilieri (unul din ei fost general), o parte din aparatul de secretariat etc. faceau parte din structurile de informatii la dispozitia lui Florian Coldea. Nominalizarea lui Grindeanu la ANCOM a fost privita ca "razbunarea SRI". La randul lui, Vasile Dâncu apare, inainte de bautele cu Grindeanu, si în celebrele sprițuri de la sediile SRI. Dâncu este si va fi un apropiat al lui George Maior, fostul sef al SRI. Privind poza de mai sus ne putem intreba: de fapt, cine e seful cui?!

loading...
PUTETI CITI SI...