Graţiela Gavrilescu a regizat un tun imobiliar de 6.000.000 de euro la "Apele Române"

Postat la: 26.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Graţiela Gavrilescu a regizat un tun imobiliar de 6.000.000 de euro la

Pe ultima suta de metri a mandatului de ministru al apelor, padurilor si mediului, Gratiela Gavrilescu, a regizat un tum imobiliar de proprportii. Profitand de haosul politic din ultima vreme, dar si de faptul ca a scapat de cei mai incomozi oameni din conducerea Administratiei Nationale „Apele Romane" (ANAR), Gratiela Gavrilescu a decis ca ANAR sa-si achiztioneze un sediu nou intrucat cel vechi este cladire de patrimoniu si este in reparatii, iar acum compania sta cu chirie intr-o cladire din centrul Capitalei.

Imediat, dupa aceasta decizie, mai exact la jumatatea lunii noiembrie, directorul general ANAR- Victor Sandu, impus si garantat de Gratiela Gavrilescu s-a conformat ordinului acesteia si imediat a gasit doua cladiri unde s-ar putea muta. Una este in centrul Bucurestiului in zona Intercontinentalui care ar costa in jur de circa 3.000.000 de euro, si al doilea se afla amplasat in zona Aurel Vlaicu si este estimat la circa 6.000.000 de euro. Din informatiile detinute de ZIUAnews, noul director al ANAR, la indicatiile Gratielei Gavrilescu, ar inclina sa achizitioneze sediul din zona Aurel Vlaicu. Insa, deocamdata nu se stie exact cum va ramane cu banii pentru sediu atata timp cat in bugetul ANAR pentru 2015 nu este pravzuta o asemenea achizitie.

„Da, vrem sa luam un nou sediu pentru ca la sfarsitul acestui an expira contractul aici unde stam acum. Nu stiu de unde vom lua acei bani de la ANAR, dar analizam cele doua oferte si poate vor mai fi si altele, insa exista aprobarea fostului ministru al Mediului, Gratiela Gavrilescu, pentru achizitionare unui nou sediu", a declarat directorul general Victor Sandu pentru ZIUAnews. E drept ca in caseria ANAR se afla acum multi bani care trebuiesc cat mai repede imprastiati, dar Gratiela Gavrilescu stia de cand a ajuns ministru de problema sediului de la ANAR, dar s-a facut ca ploua ca sa poata face afacerea pe repede inainte, iar directorul Victor Sandu pus de ea s-a conformat imediat. Are balta (ANAR) peste, dar si multi braconieri stau pe margine.

Ion Teleanu

loading...
PUTETI CITI SI...