Felix Stroe, vorbe-n vânt despre situația de la Tarom si Dragos Titea

Postat la: 14.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Felix Stroe, vorbe-n vânt despre situația de la Tarom si Dragos Titea

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a declarat la sfarsitul lunii noiembrie că până pe 5 decembrie secretarul de stat Dragoș Titea, care conduce în prezent o comisie care analizează activitatea companiei aeriene naționale, va trebui să prezinte un set de propuneri concrete legate de TAROM, propuneri ce vor fi înaintate și premierului.

"În prezent, un colectiv condus de secretarul de stat Dragoș Titea acționează zilnic, timp de șase - opt ore, în cadrul companiei, este prezent de dimineață până seara în companie, pentru întărirea disciplinei, pentru rezolvarea problemelor ridicate de Curtea de Conturi și de Corpul de control al primului-ministru. Vom întări disciplina la maxim. (...) În momentul de față există o comisie condusă de secretarul de stat Dragoș Titea care are termen până pe data de 5 decembrie să prezinte propuneri concrete cu care mergem la primul-ministru ", a declarat la acea vreme ministrul Stroe.

Au trecut vreo zece zile de la acel 5 decembrie, si Felix Stroe n-a scos o vorba sau vreun comunicat despre masurile de la Tarom in urma evaluarilor facute de secretarul de stat Dragos Titea. Si nici de la Guvern n-a parvenit vreun semnal in acest sens despre Tarom, ceea de demonstreaza ca Felix Stroe a vorbit doar ca sa se afle in treaba, mai ales ca-l numise tocmai pe "regele pacanelelor" sa evalueze situatia de la Tarom, adica este ca si cum ai cere unui tractorist sa piloteze un Boeing 777 .

loading...
PUTETI CITI SI...