Experimentul România. Statele se distrug din interior, razboaiele se poarta inregimentand soldati-protestatari si trupe #resist

Postat la: 20.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Experimentul România. Statele se distrug din interior, razboaiele se poarta inregimentand soldati-protestatari si trupe #resist

Pe zi ce trece, devine din ce in ce mai clar ca marele protest din România, din februarie 2017, a fost un experiment pus la cale in laboratoarele internationale ale elitelor. Numai cine nu vrea nu pricepe acest lucru, ca si dedesubturile miscarii #resist.

Protestele din România ar fi inceput cu o revolta populara impotriva ordonantelor de modificare a Codului Penal privind abuzul in serviciu si de propunere legislativa a gratierii. Ambele au indus opiniei publice ideea ca asa vrea sa scape Liviu Dragnea de Justitie, adica seful PSD, partidul care a castigat alegerile in 11 decembrie 2016 si care a impus guvernul. (Alegeri la care majoritatea protestatarilor nu s-a prezentat, nesimtind vreo indatorire civica.) In realitate, cu sau fara Ordonanta 13, Dragnea nu ar fi scapat de Justitie. Valuri, valuri de cetateni, stransi in jurul polilor de influenta de pe Facebook, manipulati prin mii de conturi false detinute de servicii de informatii si alte instrumente oculte, au iesit in strada protestand impotriva guvernului, dorind abrogarea odronantei cu pricina si, mai apoi, impinsi de aceleasi resorturi nebanuite, demisia guvernului, intaratati fiind, la vedere, de presedintele statului, de Klaus Iohannis, o veritabila coada de topor a politicii occidentale, cu predilectie a celei germane, tras de sforile de la cancelaria Angelei Merkel.

Protestele din tara incep, pe zi ce trece, sa semene cu cele din Maidanul ucrainean, dar care, acolo, a condus la solutii de forta, separatiste, la un razboi civil, dublat de unul de gherila, purtat de trupe speciale ruse. Alt experiment - cu deziderat separatist - cu alt rezultat. Fluturând aceasta amenintare, a separarii României - dupa "modelul ucrainean" - si cu o presupusa interventie ruseasca, in urma careia tara ar fi fost divizata spre Rusia (Moldova) si spre Ungaria (Transilvania), dar si spre Bulgaria (Dobrogea), cei auto-intitulati "tinerii frumosi si liberi" (TFL) se strang in jurul unei miscari pe FB denumita #resist, o miscare fabricata in laboratoarele ong-urilor lui George Soros, acelasi care finanteaza o ampla miscare anti-Trump in SUA, care are acelasi slogan #resist, fapt pe care protestatarii din România nu par sa-l bage in seama, desi miscarea respectiva are un puternic caracter anti-crestin, pro-gay, anti-statal, pro-noua ordine mondiala, promovand o asa numita societate deschisa.

Interesant este ca aceasta miscare de protest n-ar fi izbucnit fara aparitia (declickul) celor doua ordonante, cu precadere Ordonanta 13. Promovata de fostul ministru al Justitiei. Dar Iordache nu a facut-o de capul lui, ci cu aprobarea guvernului Grindeanu, care Grindeanu nu ar fi facut-o fara aprobarea lui Liviu Dragnea. Ca atare, pe Dragnea cine l-a manipulat? Cine l-a convins ca are atata putere dupa castigarea alegerilor ca poate sa se comporte dictatorial, sa treaca peste vointa populara? Caci, Dragnea, mai mult ca sigur ca s-o fi prins pana acum ca a fost manipulat, la rându-i, ca a inghitit o momeala cu pluta cu tot! Sunt dubii, insa, ca Iohannis sa se fi convins si el ca a fost manipulat, asa cum si "tefelistii" (TFL) din Piata Victoriei nu accepta ca au fost manipulati si ca sentimentele lor sincere au cazut prada lipsei de informatie, lipsei de cultura sociala si politica, unui consumerism exagerat, unei gandiri de tip corporatist-sclavagist, bazata pe indici tip Google si pe emotii tip Facebook, Twitter si WhatsApp.

Practic, in România exista "clientul" ideal al acestui experiment. Cetateanul indoctinat de corportaism si tehnologie gen Smartphone & Tablet, un cetatean sarac, fara aspiratii, de varsta relativ tanara, fara informatii, fara cultura societatii inconjuratoare (fara relatii directe, ci mai mult virtuale), spalat la creier de munca de corportatie, sau din domeniul serviciilor sociale, cu bani putini si cu un job "de dimineata pana seara", sau de tip wannabe pentru aceste joburi, ori cu mici firme de apartament blocate financiar in marele blocaj economic românesc. Asadar, un camp tactic ideal atat pentru serviciile de informatii aservite, cat si pentru celelalte instrumente de presiune oculte, ca si pentru cele la vedere, ale mass-media si ale clasei politice. Foarte puini si-au dat seama de aceste manevre, iar cei ce si-au dat seama au fost - culmea! - cei ce au trait Revolutia din 1989 (urmata de o lovitura de stat a comunistilor condusi de Ion Iliescu, cei ce au format PSD), cei ce au trait marile proteste anti-comuniste si miscarile pro partide istorice, mineriadele din 1990 si 1991, ca si cele din 1999. Acestia ar fi trebuit sa fie primii pe baricade, numai ca nu s-au lasat inselati, manipulati inca o data. De altfel, nu lor li se adresau manipularile, ci altii erau subiectii-tinta, cei amintiti anterior, iar ceea ce au avut de zis pe retelele de socializare vechii protestatri anicomunisti nici n-a contat. TFL nu au inteles ca in acest tip de lupta nu exita victorie, sau daca exista o minima victorie e imediat confiscata de un grup de interese fie oculte, fie politice, la vedere.

Protestele din România s-au stins asa cum au inceput. Multi dintre TFL au inceput sa aiba o aorecare perceptie a faptului ca au fost folositi de forte oculte. Altii inca n-au inteles nici atât, dar simt ca e ceva in neregula, asa cum altii, foarte putini la numar, isi continua revolta - izvorâtă din sentimente altfel corecte, impotriva dictaturii unui partid-stat -, nepricepand totusi ca polii de putere ai miscarii #resist s-au mutat in alta parte si ca România a fost doar un experiment. Ciudat cum, pentru sustinerea protestelor din România au izbucnit demonstratii in Bulgaria, in Ungaria, in SUA, in Malta, in Franta, in Islanda si se pregatesc in Germania, in Italia si in Spania, dar si in Argentina, in Mexic si in Canada. E, din nou, bizar, cum in aceste tari au izbucnit mitinguri de sustinere a protestelor din România, in vreme ce in România aceste proteste aproape ca au incetat. Cum e la fel de bizar ca si in România si in SUA miscarea este legata de acelasi slogan-hastag #resist. Planeta intreaga pare ca intra in era #resist, dar pe o miscare manipulatorie, a unor forte oculte, nu pe un sentiment opozant de sine, pe o gandire proprie, desi o astfel de miscare ar fi firesca anti-globalizare, anti-corporatista, anti-banci etc. In România a fost prototipul "virusului" #resist, pandemia acum urmeaza!

Cine sunt sefii laboratorului planetar care pun la cale astfel de manifestari? Care, iata, au aparut odata cu castigarea alegerilor de catre Donald Trump, cel nedorit de Oculta, asa cum si in România nu PSD a fost dorit de Oculta mondiala, ci guvernul tehnocrat, corporatist, aservit globalizarii. Asa cum si in Germania, Franta, Italia, Spania, Anglia sunt pe cale sa ajunga la putere ceilalti, cei nedoriti de Oculta, asa cum in Ucraina a fost un alt experiment, nereusit, intrat in status quo. (Acolo au intervenit rusii lui Putin, cei care ar putea da peste cap si miscarea #resist. Doar nu va imaginati ca la Moscova ar putea avea loc astfel de proteste "eliberatoare".) In România pare si nu pare ca ar fi reusit. (De regula asta e rezultatul primelor experimente, urmeaza apoi "reglajele".) Guvernul a ramas la putere, dar slabit, presedintele impus de Oculta se simte mai puternic, adulat de TFL, care e viitorul tarii, o masa usor manipulabila. Oculta mondiala economico-financiara pare sa provoace un razboi de massa, in toate tarile, un razboi statal planetar, altfel decat stim noi razboiul traditional.

Statele se castiga (sau, dupa caz, se dezmembreaza - vezi Ucraina, sau se anexeaza - vezi Rusia cu Crimeea) acum cu "soldatii" din interior, cu "trupe" care pot fi racolate si inregimentate rapid si trimise impotriva statelor respective din imediata proximitate, chiar cetatenii acelor state, cei influentati in mediul virtual, racolati prin emotie colectiva si prin mistificare, prin dezinformare. State care devin colonii prin miscari de "rezistenta" si "partizani" din interior, dar invers fata de cum era pe vremuri. Atunci, in timpul razboiului clasic, partizanii si rezistenta erau impotriva atacatorului, a ocupantului. Acum "partizanii" sunt "soldatii" colonialistilor, fara a-si da seama macar. Cei care-si dau seama, mercenarii, fac parte din Servicii, din Mass-media, din Politica, din Executiv si, mai grav - poate -, de la varful puterii, de la Presedintie. Acum nu mai pare o surpriza neinteleasa cum a reusit un Klaus Iohannis, un outsider corupt pana in maduva oaselor, sa devina peste noapte presedintele României!

loading...
PUTETI CITI SI...