Elena Basescu si Catalin Tomata au ales data botezului! Ce semnificatie are ziua in care va fi crestinata Anastasia

Postat la: 05.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Elena Basescu si Catalin Tomata au ales data botezului! Ce semnificatie are ziua in care va fi crestinata Anastasia

E mare agitatie in cuplul format din Elena Basescu si Catalin Tomata! Cei doi pun la punct ultimele detalii in legatura cu botezul micutei Anastasia. Fiica lor va fi crestinata intr-o zi sfanta.

Fiica fostului presedinte al Romaniei isi va boteza fetita cea mica weekendul viitor, pe 14 octombrie, cand crestinii o sarbatoresc pe Sfanta Parascheva, care, potrivit traditiei, este ocrotitoarea femeilor insarcinate si a Moldovei. De asemenea, se mai spune despre Sfanta Cuvioasa Parascheva ca vegheaza asupra tuturor romanilor, ii ajuta pe cei saraci, vindeca boli, ocroteste recoltele si are grija de familiile crestine de mai bine de trei veacuri.

EBA si partenerul ei de viata, Catalin Tomata, au stabilit biserica, restaurantul, decoratiunile, dar si trupa care va fi responsabila cu distractia si buna dispozitie a invitatilor, titreaza click.ro. "Cred ca stiti ca m-am nascut, pe unii chiar v-am vazut, va propun insa ceva: o mica petrecere in cinstea mea!" este mesajul de pe invitatia de botez a Anastasiei, potrivit spynews.ro.

Conform sursei citata mai sus, petrecerea care va urma dupa crestinarea Anastasiei va fi una restransa si va avea loc la un local de fite din zona de Nord a Capitalei. Desigur, nu vor lipsi de la fericitul eveniment fratii micutei: Sofia si Traian Jr.

Elena Basescu a fost casatorita cu Bogdan Ionescu, alias Syda, din 2012 pana in 2016. Cei doi fosti soti au o fata si un baiat impreuna: Sofia Anais si Traian Junior. Dupa divort, EBA si-a refacut viata alaturi de Catalin Tomata. Ei au devenit parinti de fetita pe 4 iunie 2018, care a primit numele Anastasia.

 

loading...
PUTETI CITI SI...