Dragnea ar fi fost vizat de un flagrant al DNA când era vicepremier. El şi Tel Drum au fost protejaţi ai statului

Postat la: 17.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Dragnea ar fi fost vizat de un flagrant al DNA când era vicepremier. El şi Tel Drum au fost protejaţi ai statului

Fostul premier Victor Ponta susţine că Liviu Dragnea şi firma Tel Drum au fost protejaţi ai statului şi că actualul preşedinte al PSD ar fi fost vizat de un flagrant al DNA în perioada când era vicepremier, acţiune care ar fi fost anulată în cele din urmă şi ca urmare a unui sprijin primit de la o persoană din SRI.

Victor Ponta a declarat, vineri seară, la B1 TV, că, dacă va fi cazul, va oferi informaţiile necesare doar instituţiilor statului. "Nu pot să vă spun acest lucru, pentru că, după cum ştiţi foarte bine, aceasta este o chestiune care are semnificaţie juridică. Dacă mă cheamă cineva din instituţiile statului, voi spune", a răspuns Victor Ponta, solicitat fiind să explice ce înseamnă că s-a anulat flagrantul şi dacă s-a discutat cu cineva în legătură cu o acţiune în flagrant a DNA în cazul lui Liviu Dragnea.

De asemenea, Victor Ponta susţine că Liviu Dragnea a fost ajutat de persoane din SRI în cazul presupusului flagrant şi că, de fapt, atât actualul preşedinte al PSD, cât şi firma Tel Drum erau protejaţii statului. Întrebat de unde ştia Liviu Dragnea că urma să aibă loc o acţiune în flagrant a DNA, Victor Ponta a spus că de la o persoană din SRI.

"De la o persoană foarte importantă din SRI, care l-a şi salvat. (...) Eu vă spun foarte clar, că dl Dragnea este de mult timp protejat - şi Tel Drum a fost protejat. (....) Tel Drum e ceva atât de mare şi atât de complicat şi atât de bine protejat (....) şi totuşi nu s-a întâmplat niciodată nimic. Iar povestea asta cu luptăm cu corupţia, dar de fapt e un business care, înţeleg, că am văzut şi eu cifrele acum, că se duce la peste 500 de milioane de euro din bani publici şi că nici până azi nu a fost deloc elucidat arată că sunt nişte carenţe şi că au fost nişte lucruri şi nişte complicităţi. Dar, de la asta să-l aud pe dl Dragnea că este victima statului paralel sau de drept... Nu e victima; dl Dragnea a fost protejatul statului, nu paralel, că eu nu cred că a existat un stat paralel, a existat un stat care a funcţionat mai bine sau mai rău, de la caz la caz", a spus Victor Ponta.

loading...
PUTETI CITI SI...