Dezvăluiri bombă despre moartea lui Nicu Ceaușescu: "A fost ucis de iubită", zice ginerele Dictatorului

Postat la: 02.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Dezvăluiri bombă despre moartea lui Nicu Ceaușescu:

Nicu Ceaușescu a fost ucis de ultima sa iubită, Dana Radu, acuză Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceaușescu, într-un interviu acordat unui post de televiziune.

Mircea Oprean a dezvăluit că Dana Radu a fost membră a Securității. Soarta lui Nicu Ceaușescu a fost una tragică, după moartea tatălui său, în 1989. Rămas fără un domiciuliu stabil, Nicu a stat o perioadă la o verișoară, după care „a căzut în mâinile Danei Radu", după cum precizează Oprean. Oprean a insinuat că Nicu Ceaușescu a fost ucis în spitalul din Viena de către iubita lui, Dana Radu, care colabora cu Securitatea și avea misiunea de a-l elimina pe acesta.

Dana Radu a fost ultima iubită a lui Nicu Ceaușescu. Aceasta era fiica fostului secretar al CC al PCR, Constantin Radu. Nicu o cunoștea pe Dana de dinainte de 1989, dar până la eliberarea sa din închisoare nu avuseseră relaţii foarte strânse cu aceasta. Nicu s ajuns să locuiască la Dana Radu acasă, în Primăverii, după ce a fost eliberat din închisoare.

„Părerea mea este că ea (Dana Radu - n. red) a avut o misiune să facă lucrul ăsta!" Oprean povestește despre un episod în care Nicu Ceaușescu, internat fiind la Viena de ciroză, ar fi cerut ca după externare să nu mai stea la Dana Radu, potrivit EVZ.ro.

„Copos îi pusese la dispoziție un apartament, dar mai trebuia să-i pună faianță în bucătarie. Nicu a zis că nu mai vrea faianță, vrea doar să stea acolo, că nu mai vrea să stea la Dana! Ea a auzit toată discuția și în noaptea aceea, venele lui i-au explodat", a precizat Oprean susținând că Nicu Ceaușescu, care suferea de varice esofagiene, a primit alte medicamente în noaptea în care a murit, motiv pentru care a făcut hemoragie internă.

loading...
PUTETI CITI SI...