Cum a facut avere preotul Pomohaci? Are milioane de euro

Postat la: 20.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Cum a facut avere preotul Pomohaci? Are milioane de euro

Se afla in plin scandal mediatic, insa preotul-cantaret Cristian Pomohaci nu are motive sa-si faca griji pentru bani. Si asta pentru ca a strans o avere impresionanta.

Cristian Pomohaci, considerat preotul saracilor, detine apartamente in mai multe orase din tara, opt dintre ele fiind in Cluj, in valoare de 1,2 milioane de euro. Se spune ca mai are apartamente in Brasov, Timisoara si Bucuresti. De unde avea preotul atatia bani? Cum a reusit sa faca o astfel de avere? „A inceput cu un magazin la tara, in satul Mosuni, unde slujeste. Uleiul si faina pe care i le aduceau enoriasii le vindea apoi in magazinul lui", a declarat un apropiat al preotului.

Un reportaj realizat de Pro Tv in 2011 arata cum preotul revindea si lumanarile. El ii punea pe oamenii amarati care veneau la el cu o problema sa cumpere zeci de lumanari, 20-30-50 de bucati, in functie de cat de mare era problema. Apoi le repunea pe taraba pentru a fi vandute. Din alte surse am aflat ca si imaginea lui Pomohaci de la concerte este "fabricata". Adica, femeile care se inghesuie pe scena cu bratele pline de flori ar fi aduse chiar de preotul-cantaret cu un autocar inchiriat pe banii lui, povestesc surse din muzica populara, care au fost martore la numeroase spectacole.

loading...
PUTETI CITI SI...