Bogdan Mindrescu ocupa ilegal functia de director al SC Aeroporturi Bucuresti SA. Fapta sa e abuz in serviciu prin incalcarea legii, condamnabila la inchisoare

Postat la: 05.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Bogdan Mindrescu ocupa ilegal functia de director al SC Aeroporturi Bucuresti SA. Fapta sa e abuz in serviciu prin incalcarea legii, condamnabila la inchisoare

Nu numai noi, la Ziuanews, am constatat ca se petrec fapte ciudate la Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, un intreg lant de ilegalitati, inceput cu guvernul tehnocrat si continuat pana in ziua de azi.

De pilda si Sindicatul Aeroportuar Henri Coanda constata degradarea climatului socio-profesional existent in companie in ultimile 2-3 saptamani, adica exact cu numirea noului director general interimar, numitul Bogdan Mindrescu, cel care si-a dat secretara afara dupa ce s-a aflat ca o obliga sa-i gateasca o dieta de slabire pe baza de valeriana. In urma acestor abuzuri legate de angajati (mai ales ca s-a aflat ca Mindrescu vrea sa aduca oameni de la firma insolventa Iptana, desi are in companie personal calificat), sindicatul aeroportuar a reactionat si asteapta si alte plangeri din partea oamenilor nemultumiti, constatand acest climat socio-profesional degradat.

Dar cea mai tare plangere este cea pe care o prezentam mai jos, exact in forma in care a fost redactata si incaintata catre ziarul nostru si care demonstreaza fara tagada ca Bogdan Mindrescu nu numai ca se incadreaza perfect la "abuz in serviciu", asa cum este el prevazut de decizia CCR, adica "prin incalcarea legii", ceea ce este o fapta penala condamnabila la inchisoare, dar tot prin abuz, acesta ocupa ilegal functia de director general al CNAB, el fiind in acelasi timp si presedintele Consiliului de Adminitratie. Mindrescu s-a numit pe el insusi, fara recomandarea impusa de lege si fara un consiliu de administratie intrunit in mod legal si integral.

La final aratam si falsul in declaratia de interese facut de Mindrescu care are inregistrat un statut de persoana fizica autorizata in functiune, dupa cum se poate vedea si in imaginea de mai jos. Cu toate acestea, Mindrescu nu si-a trecut in Declaratie acest fapt. Din ce putem constata e ca singura legatura cu aviatia pe care o are Mindrescu e ca in Buzau locuieste pe strada Traian Vuia. De asemenea sa mai spunem ca in societatea Electroserv procurement SA, care apare in declaratia sa de interese este asociat si cu tatal sau, Adrian Mindrescu, director executiv tehnic la RADIOCOM, cel care se zbate sa ajunga director general al Societatii Nationale de Comunicatii.

loading...
PUTETI CITI SI...