Arma psihotronica folosita de serviciile secrete pe manifestantii din Piata Victoriei?!

Postat la: 12.02.2017 13:28 | Scris de: ZIUA NEWS

Arma psihotronica folosita de serviciile secrete pe manifestantii din Piata Victoriei?!

Pe Facebook au aparut poze care au fost surprinse la protestele din Piata Victroriei si care au fost atribuite unui utilizator care ar fi suprins o arma psihotronica in plina actiune, folosita de serviciile secrete pe manifestanti. Intr-adevar, aparatura respectiva, asa cum se vede si in poze, nu este folosita de televiziuni. Si nici generatoarele respective. In continuare redam postarea acestui martor, insotita de doua din fotografii:

"In manipularea generalizata care a avut loc in Piata Victoriei cu persoane infiltrate in mijlocul manifestantilor pentru a "sparge" protestul au fost desigur prezente si anumite servicii secrete non-romane care si-au facut simtita prezenta inca din timpul zilei. Ei au venit in Piata Victoriei cu o duba si un generator de mare putere, vehicule pe care le-au parcat in spatiul existent intre Calea Victoriei colt cu Lascar Catargiu. Aceste vehicule ale serviciilor au aparut acolo inca din timpul zilei pentru ca oamenii sa nu le sesizeze venirea.

Aceasta este o tehnica a securitatii prin care totul este la fata locului si protestatarii nici macar nu banuiesc aceasta. Mai mult decat atat protestatarii sunt predispusi sa observe vehiculele care vin in perimetrul protestului si nu cele care sunt deja acolo. Dupa cum se poate observa, aceste obiective ale serviciilor erau pazite de jandarmi. Generatorul care este parcat langa duba este de fapt un Generator de 600 kW (kilo Watti). Duba este o arma psihotronica de mare putere care emite in domeniul Gigahertzilor (Ghz). Acest domeniu de emisie este specific mintii umane si poate controla cam toate functiile corpului uman.

Din fericire a fost folosita o singura data si a generat un camp psihotronic indreptat spre trotuarul din fata Guvernului. Ca prin farmec o persoana care era prezenta acolo a cazut la pamant fara sa i se faca nimic. Jandarmii erau la mai bine de 5 metri de ea si acest fapt a fost surprins de Digi 24 si RealitateaTv insa nimeni nu a stiut cum a fost posibil asa ceva. Este cunoscut in domeniul telecomunicatiilor ca o radiatie de 7 Watti poate genera hemoragii interne. Va puteti da seama ce poate face o antena unidirectionala care are o putere de sute de kilowatti.

O astfel de arma poate ucide un grup de oameni dintr-un perimetru stabilit, poate crea migrene, ameteli, stari de lesin, greata, voma, hemoragii nazale etc. Jandarmii stiau acest lucru si din acest motiv au avansat de pe trotuar pe strada. Trotuarul era pazit de aceasta arma invizibila care era la zeci de metri de trotuarul din fata cladirii Guvernului. Cu cercul roz sunt marcati operatorii acestei arme psihotronice, cu verde sunt marcate antenele din domeniul Ghz, cu rosu este marcata Duba care transporta Arma Psihotronica si amplificatorul de radio-frecventa iar cu galben este marcat generatorul de mare putere."