De ce a murit fostul solist al trupei Soundgarden, Chris Cornell

Postat la: 19.05.2017 09:35 | Scris de: ZIUA NEWS

 De ce a murit fostul solist al trupei Soundgarden, Chris Cornell

Fostul solist al trupei Soudnagarden, Chris Cornell, s-ar fi sinucis prin spânzurare, potrivit unei variante preliminare a raportului de expertiză medico-legală, realizat la Wayne County Medical Examiner's Office. Raportul complet urmează să fie întocmit şi dat publicităţii, scrie The Guardian.

Chris Cornell a fost găsit, joi, fără suflare întins pe podeaua băii camerei hotelului MGM Grand Detroit unde era cazat, în urma concertului susţinut în Detroit. „Investigăm cazul cu suspiciunea de sinucidere. Aceasta este pista pe care mergem", declara, ieri, un oficial din cadrul poliţiei. Agentul său, Brian Bumbery, a declarat că moartea artistului este „bruscă şi neaşteptată", iar soţia şi familia sa sunt în stare de şoc.

Ca vocalist al trupei Soundgarden, Cornell a ajutat la construirea mişcării de rock grunge. Cornell deţinea în palmares premii Grammy şi numeroase nominalizări la Globurile de Aur, pentru voce, compoziţie, versuri. În plus, Cornell era un filantrop activ şi a fondat Organizaţia Chris şi Vicky Cornell, pentru a sprijini copiii care se confruntă cu probleme precum sărăcie, abuz, neglijenţă. Chris Cornell avea 52 de ani.