VIDEO Viral! Prezentatoarea de stiri arată poziții de yoga complet goală

Postat la: 18.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

VIDEO Viral! Prezentatoarea de stiri arată poziții de yoga complet goală

 

O prezentatoare de știri ne invită la o ședință de yoga complet goi. Filmulețul în care Jennifer Scordamaglia (28 de ani) arată internauților câteva poziții de yoga, a devenit viral într-un timp extrem de scurt. Nici nu se putea altfel, ținând cont de felul în care aceasta le prezenta: complet goală.

Jenny a apărut alătruri de prietena ei, Eila Adams, într-un filmuleț ce  a acaparat internetul. Internauții, mai mult sau mai puțin interesați de yoga, au privit imaginile în care cele două pot fi admirate în toată splendoarea lor.

yoga

Prezentatoarea este cunoscută pentru ținutele sale indecente, în repetate rânduri apărând la televizor în ținute sumare. De data aceasta a lăsat cu gura căscată milioane de oameni care, cu siguranță, de acum se gândesc serios să se apuce de practicat yoga.

yoga

 Nu se știe cât de mult au reținut din mișcările celor două , atenția fiind îndreptată în alte locuri, cert este că fetele au reușit să mai atragă  câțiva ”recruți”. Prezentatoarea este o adevărată încântare pentru ochii bărbaților, nu de puține ori aceasta apârând la tv cu dotările la înaintare.

prezentatoare
VIDEOUL INCENDIAR AICI
loading...
PUTETI CITI SI...