Vedete de la noi care fac sexul oral. "Este o delicatesă ce te ajută să te menții frumoasă!"

Postat la: 12.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Vedete de la noi care fac sexul oral.

Sexul oral nu mai este de mult un subiect tabu în zilele noastre. Majoritatea îl practică, însă sunt puțini cei care recunosc că se bucură de plăcerea oferită de acesta. Ce faci însă când ești persoană publică, iar înregistrări video sau fotografii cu tine în timp ce practici felația sunt făcute publice? Ai două variante, fie recunoști, fie susții sus și tare că imaginile sunt o făcătură.

Libertatea.ro prezintă câteva vedete autohtone surprinse în timp ce practicau sexul oral sau care, pur și simplu, recunosc fără inhibiții că felația reprezintă cireașa de pe tort într-o relație.

Daniela Gyorfi, pozată în timp ce făcea sex oral

În urmă cu șase ani, numeroase fotografii în care cântăreața îi făcea sex oral unui bărbat, a cărui identitate nu a fost făcută publică, făceau deliciul presei. La vremea respectivă, Daniela a negat veridicitatea imaginilor, însă, ulterior, a spus că fiecare persoană e liberă să facă ce dorește.

Monica Gabor, filmată prin gaura cheii îi timp ce-l satisfăcea pe Irinel

Monica Gabor

Fosta soție a milionarului Irinel Columbeanu a fost surprinsă în timp ce-i făcea sex oral partenerul de viață într-un restaurant din Capitală. La vremea respectivă s-a analizat asemănarea dintre Irinel şi bărbatul ce apărea în film, ritmul în care se mişca Monica, posibilitatea de a filma ceva pe gaura cheii şi multe alte detalii care ar fi putut demonstra spusele celui care a filmat. Până la urmă s-a ajuns la concluzia că fie Moni şi Iri au pus totul la cale de dragul publicităţii, fie filmul era trucat.

Natalia Mateuț : „Sexul oral te face mai frumoasă”

Natalia Mateut

Fiica fostului fotbalist Dorin Mateuț practică felația de fiecare dată când ajunge în dormitor cu iubitul ei. Mai mult, aceasta spune că  sexul oral este o delicatesă ce o ajută să se mențină frumoasă.

Andreea Tonciu:  „Îi lovesc buricul lui Mitea cu fruntea în fiecare seară”

Andreea Tonciu

Modelul Andreea Tonciu crede că rețeta unei relații fericite și de durată este o viață sexuală activă și picantă .Bruneta a recunoscut recent că își satisface iubitul, pe fotbalistul Nicolae Mitea, în fiecare seară. „Îmi place să-i lovesc buricul lui Mitea cu fruntea în fiecare seară”, a spus acaesta.

Rosse Marie Florescu, filmată de fostul iubit în timp ce-l satisfăcea

Rosse Marie Florescu

Fosta balerină de la „Surprize, Surprize” a fost filmată de iubitul în timp ce-i făcea sex oral, iar imaginile au ajuns în presă după ce relația lor a luat sfârșit.

„Mă bucur că am apărut pentru că, în sfârșit, mi s-a luat o piatră de pe inimă. Așteptam de doi ani de zile să se întâmple asta, stăteam mereu cu sufletul la gură… Este făcut de fostul meu iubit, cu care am avut o relație de circa 7 luni. Regret acum că l-am cunoscut, dar nu știu dacă mai ajutaăla ceva. Până la urmă nu cred că am făcut nimic rău, aveam o relație și am făcut ceea ce se face de regulă în pat, cu persoana iubită”, spunea blonda la vremea respectivă.

Mariana Moculescu, sex oral pentru 500 de dolari
Mariana Moculescu

Zilele trecute, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu a fost acuzată în presă că practică sexul oral în schimbul a 500 de dolari. Mai mult, toți bărbații din viața ei i-au lăudat presația din dormitor, spunând că excelează atunci când vine vorba de felație.

Bianca Rus, sex oral în toaleta unui club

Bianca Rus

Cântăreața  a fost acuzată de un fost iubit că i-a facut sex oral în toaleta unui club. „Era moartă de beată și a pus ochii pe mine în seara aia. A făcut ea ce-a făcut și m-a târât în toaletă, unde mi-a făcut sex oral. După care m-a pus să-i achit nota de plata”, a povestit bărbatul, pe nume Vali, despre prima întâlnire cu Bianca. Cum era de așteptat, vedeta a negat.

Ioana Popescu, „sex oral nebun” cu fotbalistul Răzvan Raț

Ioana Popescu
Porno- ziarista Ioana Popescu a realizat un top al fotbaliștilor care i-au trecut prin pat de-a lungul timpului. Pe locul opt se afla Răzvan Rat, despre care spune ca a terminat într-un mod exploziv.

„Am ajuns la Raț acasă și am văzut acolo vreo 10 perechi de pantofi cu tocuri. El îmi spusese că este singur si ca s-a despărțit de iubită. S-a purtat foarte bine cu mine. Am făcut sex oral nebun. Nu știu ce am avut în cap dar nu l-am lăsat să intre în mine. Am finalizat actul cu mâinile. A terminat ca o explozie”, a spus aceasta.

CRBL: „Cine nu face sex oral să stea acasă”
CRBL

C.R.B.L. crede că un bărbat nu poate sta lângă o femeie, pe termen lung, dacă aceasta refuză sexul oral.

„Sexul oral face parte din preludiu. Nu cred că există o partidă reuşită de sex fără sex oral. Fetele care nu ştiu să-l practice ar trebui să compenseze prin tactici nemaipomenite ale actului sexual în sine, ca partenerul să poată tolera, măcar pentru moment, neajunsul de a nu fi „servit” (şi) cu aşa-ceva. Cine nu face sex oral, să stea acasă, cum ar veni. Mă-ndoiesc că un bărbat alege să stea, pe termen lung, lângă o femeie care refuză sistematic această „procedură”. Nu-mi dau seama ce opturi supranaturale ar trebui să facă o domnişoară ca să suplinească această lipsă”, a declarat recent cântărețul.
Având în vedere că, în opinia lui CRBL, priceperea în arta sexului oral este o calitate pe care trebuie să o aibă fiecare femeie, nu putem să nu ne gândim că și el excelează la acest capitol.

Emmy, felație pentru 200 de euro

Emmy

Cântăreața a fost fotografiată în timp ce satisfăcea oral un bărbat într-o cameră de hotel. La finalul prestației, aceasta a fost plătită cu 200 de euro.

” Nu am făcut nimic altceva decât sex oral. Sexul oral nu e chiar sex, e altceva. Și, la urma urmei, era iubitul meu”, a spus cântăreața, după ce au apărut pozele, spunând că banii pe care i-a primit reprezentau o datorie mai veche.

loading...
PUTETI CITI SI...