Un alt tânăr preot îl demască pe Pomohaci: "Mi-a trimis și poze nud!"

Postat la: 11.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Un alt tânăr preot îl demască pe Pomohaci:

Un alt tânăr preot demască practicile sexuale ale lui Pomohaci. Acesta a acceptat să le ofere un interviu la "Acces Direct" le-a trimis acestora și mai multe mesaje și înregistrări video.

Întrebat dacă a întreținut relații sexuale cu Pomohaci, bărbatul care nu a dorit să-și dezvăluie identitatea a răspuns afirmativ. "Am stat patru ore la el, îmi spunea să rămân și peste noapte, că-mi lasă cheile, că-mi lasă bani, tot ce vreau".

"Îmi trimitea și poze nud. Îmi trimitea pe Facebook tot felul de poze, tot felul de copii. Ne-am cunoscut pe Facebook. Tot timpul îmi scria după miezul nopții. Asta s-a întâmplat anul trecut. Chiar în seara de Revelion, când m-a chemat la Mureș, la dânsul în parohie, și nu am vrut să mă duc, mi-a zis că, dacă nu mă duc la el, nici cu familia nu mă bucur. Îmi spunea că o să stau la pat. Și mi-a fost foarte rău. Am făcut temperatură 40. El îmi spunea mereu că nu stau bine, ca acum mă doare capul, că ... deci ca un fel de deochi. Când l-am sunat și l-am întrebat de ce-a făcut lucrul ăsta, mi-a zis: «Ți-am spus că și eu eram singur». Așa-mi zicea: «Copil frumos, mi-e dor de tine!» Ne-am întâlnit și la Mureș, în apartamentul dânsului. Singur eram, m-a luat cu mașina. Avea un clop pe cap, cu reverendă. Am mers la apartamentul lui și mai departe... A început cu treburi pe care le făcea el..", a afirmat tânărul.

loading...
PUTETI CITI SI...