Top 5 cele mai norocoase zodii in dragoste

Postat la: 28.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Top 5 cele mai norocoase zodii in dragoste

Sunt si zodii mai norocoase in dragoste, care au parte nu doar de o singura sansa in viata ci de zeci si reusesc mai mereu sa profite la maxim. In continuare vom vedea care sunt cele 5 zodii ce se declara a fi cele mai norocoase in ale amorului.

1. Berbec
Avand in vedere ca sunteti nativul unei zodii pline de energie, ce debordeaza bunastare si voie buna, in mod clar reusiti mai mereu sa va angrenati in diferite relatii amoroase, de orice fel ar fi ele- de lunga sau scurta durata. Sunteti o persoana foarte ambitioasa, asa ca atunci cand o persoana va pune capac, veti face orice va sta in putinta pentru a o cuceri chiar daca in primele dati va va refuza categoric. Din cauza ca dati dovada de perseverenta se poate spune ca sunteti un norocos in ale dragostei.

2. Gemeni
Sunteti o fire extrem de comunicativa si reusiti sa va duceti viitorii parteneri exact unde va doriti. Cei din anturaj sunt foarte gelosi pe succesul de care dati dovada, insa soarta este de partea dumneavoastra doar din cauza acestui aspect- stiti cum si cand sa actionati, in functie de tipul de persoana pe care-l aveti in fata. Cu toate acestea, nu sunt adeptii relatiilor de durata, se plictisesc foarte repede iar aventurile sunt la ordinea zilei.

3. Leu
Se pare ca nici nu trebuie sa mai mentionam de ce Leii au un noroc "chior" in dragoste, fara a se chinui prea tare- Soarele le da puterea de a o lua mereu de la capat si langa persoane care chiar le merita toata atentia. Sunt persoane atragatoare si le este de-a dreptul imposibil sa stea singuri, intr-o noapte calduroasa, spre exemplu. Cu toate acestea, cauta siguranta, insa pana nu vor gasi exact ceea ce cauta, fara nici un fel de abatere, vor avea parte numai de relatii fugitive si aventuri.

4. Balanta
Va declarati un norocos in ale amorului doar din simplul motiv ca atrageti persoanele de sex opus, fara prea mult efort depus. Debordati incredere, siguranta si reusiti fara batai de cap, sa aveti la picioare exact persoana de care aveti nevoie. Va doriti relatii serioase, de durata, insa depinde foarte mult de partener; acesta trebuie sa va aduca cu picioarele pe pamant si sa va mai opreasca din cand in cand din visare.

5. Varsator
Sunteti o fire energica si zambiti tot timpul, indiferent de situatia in care sunteti pus. O persoana nu se va plictisi langa dumneavoastra deoarece mereu veti gasi noi metode de a surprinde si a binedispune. Sunteti optimist si din aceasta cauza mereu atrageti persoane pozitive. Aveti noroc in dragoste si datorita simtului umorului ce este mai mult decat bine dezvoltat.

loading...
PUTETI CITI SI...