Tatăl lui Elon Musk, Errol Musk, are un copil cu fiica sa vitregă

Postat la: 28.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Tatăl lui Elon Musk, Errol Musk, are un copil cu fiica sa vitregă

Tatăl lui Elon Musk, Errol Musk, are un copil cu cea care i-a fost timp de 18 ani fiică vitregă, despre care spune că ar fi "planul lui Dumnezeu", informează The Telegraph.

Errol Musk, în vârstă de 72 de ani, are un copil de 10 luni cu Jane Bezuidenhout, fiica sa vitregă de numai 30 de ani. Musk s-a căsătorit cu Heide, mama lui Jana, când aceasta avea patru ani, însă a declarat pentru Sunday Times că niciodată nu a privit-o ca pe o fiică, din cauza perioadelor lungi de timp în care a crescut departe de familie. Errol Musk a avut doi copii cu mama Janei, însă au divorțat după 18 ani de căsătorie.

Acesta spune că Jana a fost cea care l-a contactat, după ce s-a despărțit de prietenul ei anul trecut. "Eram singuri, pierduți. Un lucru a condus la altul - îl poți numi planul lui Dumnezeu", a declarat acesta. Două luni mai târziu, Jana a aflat că este însărcinată. Deși presupuneau că tatăl copilului este fostul prieten al tinerei, după ce a făcut testul de paternitate, Musk a aflat că el este tatăl.

"Jana este o fată încântătoare și o mamă minunată. Mi-a spus că i-am schimbat viața", a mai adăugat Musk. Povestea ar putea explica mai multe luni de ostilitate între Elon Musk și tatăl său, despre care se spune că n-au vorbit mai bine de un an. Într-un interviu recent, Elon Musk l-a descris pe tatăl său ca fiind "o ființă umană teribilă", însă nu a motivat spusele sale.

loading...
PUTETI CITI SI...