Smiley și Gina Pistol, primul Revelion împreună! El a cântat la Sibiu, ea l-a sorbit din priviri

Postat la: 02.01.2018 18:42 | Scris de: ZIUA NEWS

Smiley și Gina Pistol, primul Revelion împreună! El a cântat la Sibiu, ea l-a sorbit din priviri

Nu a lăsat telefonul din mână cât timp artistul s-a aflat pe scenă. A filmat continuu, a fotografiat fiecare moment și i-a salutat pe spectatorii din public, cărora le-a confirmat astfel că se iubește cu Smiley.

Dacă până acum Gina Pistol (36 de ani) și Smiley (34 de ani) se fereau cât puteau de mult să-și recunoască iubirea, de Revelion, la Sibiu, fotoreporterii Click! au surprins scene savuroase între cei doi protagoniști, care nu mai pot fi negate. Prezentatoarea "Chefi la cuțite" (Antena 1) și antrenorul de la "Vocea României" și-au transmis semnale, ca doi adolescenți. Ea l-a sorbit din priviri din fața scenei, într-un loc nepermis spectatorilor, iar el i-a cântat versuri de dragoste și s-a uitat în ochii ei, semn că ultima lună când au stat departe unul de celălalt, a fost grea.

Gina Pistol s-a întors recent din Asia, unde a filmat pentru noua emisiune (Asia Express), ce va fi difuzată din primăvara anului viitor tot la Antena 1, iar revederea se pare că a fost cât se poate de dulce, căci doi nu mai stau separați deloc. Blonda l-a urmat pe Smiley și în noaptea de Revelion, la Sibiu, unde a îndurat frigul pătrunzător doar ca să fie cu el la trecerea dintre ani. Prezentatoarea și-a făcut apariția la scurt timp după ce Smiley a urcat pe scenă și nu s-a retras decât aproape de final, când a urcat în culise.

loading...