Sharon Stone, în fotografii la vârsta de 60 de ani. Cum arată sex-simbolul de peste ocean

Postat la: 11.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Sharon Stone, în fotografii la vârsta de 60 de ani. Cum arată sex-simbolul de peste ocean

A fost numită pe rând sex-simbol, femeie fatală sau muză a marilor regizori. A jucat alături de cei mai mari actori de la Hollywod în zeci de filme, are un IQ impresionant şi a fost nominalizată la Oscar. Sharon Stone, una dintre cel mai iubite actriţe americane, a împlinit 60 de ani. Iată câteva dintre cele mai bune roluri jucate de ea în carieră.

Primul mare rol al lui Sharon Stone a fost Lori în blockbuster-ul ''Total Recall'' (1990), regizat de Paul Verhoeven, cu Arnold Schwarzenegger în rol principal. În acelaşi an, a pozat nud pentru revista Playboy. Peste numai doi ani, a jucat unul dintre cele mai memorabile roluri ale sale, cel al scriitoarei Catherine Tramell din ''Basic Instinct'', în regia aceluiaşi Paul Verhoeven, avându-l partener de platou pe Michael Douglas. Scena interogatoriului a rămas în istoria cinematografiei mondiale, iar pentru întreaga sa prestaţie din film a fost nominalizată la Globul de Aur şi a câştigat categoriile de Cea mai dezirabilă femeie şi Cea mai bună actriţă la Premiile MTV Movie din 1993.

A jucat, cu un succes moderat, în peliculele ''Silver'' (1993) şi ''Intersection'' (1994), din distribuţia acestuia din urmă făcând parte şi Richard Gere. În 1994, a jucat alături de Sylvester Stalonne în ''The Specialist'', iar un an mai târziu alături de Gene Hackman în ''The Quick and the Dead''. Totuşi, rolul vieţii sale a fost Ginger McKenna, în filmul ''Casino'' al lui Martin Scorsese, în care l-a acompaniat pe Robert De Niro. Acest rol i-a adus prima şi, deocamdată, singura nominalizare la Oscar, precum şi Globul de Aur pentru Cea mai bună actriţă a anului 1996.

Au urmat filmele ''Diabolique'' (1996), ''Last Dance'' (1996). În 1998, a jucat în ''Mighty'', pentru prestaţia sa fiind nominalizată la Globul de Aur, performanţă reuşită şi în 2000 pentru filmul ''The Muse''. În 2004, a obţinut Premiul Emmy pentru rolul din serialul ''The Practice'' la categoria Cea mai bună actriţă invitată. A revenit în pielea scriitoarei Catherine Tramell în 2006, în thriller-ul erotic ''Basic Instinct 2'', însă filmul nu a avut succesul scontat, nici la critici, nici la marele public. Printre cele mai recente filme în care a fost distribuită se numără: ''Bobby'' (2006); ''Lovelace'' (2013) şi ''Fading Gigolo'' (2013). În 2018, poate fi urmărită în mini-seria ''Mosaic'' în rolul Olivia Lake, autoare şi ilustratoare de cărţi pentru copii.

loading...
PUTETI CITI SI...