Secretul a ieşit la iveală abia acum. De ce s-a despartit Tupac de Madonna.

Postat la: 06.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Secretul a ieşit la iveală abia acum. De ce s-a despartit Tupac de Madonna.

Madonna a dezvăluit în 2015 că a fost cuplată cu Tupac înainte de moartea sa, în 1996, dar nu a explicat niciodată motivul pentru care cei doi şi-au încheiat relaţia. Acum, o scrisoare redactată în 1995, publicată de TMZ, dezvăluie adevăratul motiv: rasa. Scrisă din închisoare, la 4.30 dimineaţa, epistola adresată artistei începe cu scuze.

"Nu am fost genul de prieten care ştiu că sunt în stare să fiu", a scris Shakur, care a fost închis nouă luni pentru abuz sexual. Acesta a continuat scriind că deşi oamenii o văd pe Madonna ca fiind "deschisă şi încântătoare" pentru că se întâlneşte cu un "bărbat negru", lucrurile nu stau la fel în cazul lui. "Pentru mine...simt că din cauza imaginii mele aş dezamăgi jumătate din oamenii pe care îi cunosc şi care m-au ajutat să ajung persoana care sunt astăzi", a mai scris Tupac.

Scrisoare pare a fi o pledoarie către împăcare. Shakur a mai scris că voia să aibă o relaţie de prietenie "puternică şi mai concentrată" cu ea şi că nu a vrut să o rănească niciodată. Potrivit scrisorii, Shakur simţea că s-a maturizat ca persoană şi nu îi mai păsa cum este văzut de cei din jurul lui. În încheierea epistolei, Shakur i-a cerut Madonnei să îl viziteze, scriind că a învăţat "să nu mai ia timpul de bun". Madonna nu a făcut momentan niciun comentariu în ceea ce priveşte scrisoarea primită de la regretatul rapper. Scrisoarea va fi disponibilă spre vânzare la licitaţia "Gotta Have Rock and Roll", din 19 - 28 iulie, potrivit Rolling Stone, care au confirmat de asemenea autenticitatea epistolei.

Shakur, autorul unor hituri precum "California Love" şi "Ghetto Gospel", a decedat în 1996, la Las Vegas. Rapper-ul se afla pe scaunul pasagerului în maşina proprietarului studioului de înregistrări Death Row, Marion "Suge" Knight, în momentul în care a avut loc un atac armat, în care şi-a pierdut viaţa. Shakur şi Suge au fost implicaţi într-o ceartă la un hotel din Las Vegas cu puţin timp înainte de incident. În urma atacului, Tupac a murit, iar proprietarul studioului a fost trimis la închisoare pentru încălcarea condiţiilor de eliberare condiţionată. După moartea artistului au fost lansate peste o duzină de albume, imaginea sa fiind aproape la fel de importantă precum cea a lui Che Guevara şi Bob Marley.

loading...
PUTETI CITI SI...