Scene de sex direct pe scena teatrului

Postat la: 18.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Scene de sex direct pe scena teatrului

Actorii au ajuns să mimeze sexul pe scenă. Îmbrăcați sumar și cu pantalonii în vine, aceștia spun că fac cultură. Rușinos, spun oamenii care vor să plătească un bilet, dar la o piesă consistentă, de la care să învețe ceva.

S-au dus vremurile când oamenii mergeau la teatru ca să se culturalizeze. Acum, totul este vulgar. Se mimează sexul, se promovează goliciunea și limbajul vulgar. O astfel de piesă se joacă zilele acestea la Teatrul de Artă București. Se numește ”O noapte pe dos”, iar actorii, Marcela Motoc și George Constantinescu, joacă rolurile unei prostituate și a clientului ei, scrie cotidianul Click!

actori, scene, sex, teatru

”Doi oameni care nu se cunosc se află într-o cameră, pentru o noapte de amor. Cea mai veche întâlnire din lume; fără un “mâine”, în majoritatea cazurilor. Însă la capătul nopții, totul ia o întorsătură neașteptată. Tranzacția nu este cea pe care o bănuim. O poveste intimă străpunge suprafața violentă și sordidă a schimbului și caută un epilog dincolo de a doua zi”, este descrisă pe site-ul teatrului.

actori, scene, sex, teatru

Actorii apar îmbrăcați sumar, el își dă jos pantalonii, în timp ce ea stă în genunchi în fața colegului. De asemenea, sunt mimate diverse poziții sexuale. Un bilet la un astfel de eveniment cultural, care durează o oră și 10 minute, costă 31,5 lei. Piesa nu este recomandată minorilor sub 16 ani.  

actori, scene, sex, teatru
loading...
PUTETI CITI SI...