Rihanna a refuzat să cânte la Super Bowl 2019 din solidaritate cu persoanele de culoare agresate de poliția americană

Postat la: 20.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Rihanna a refuzat să cânte la Super Bowl 2019 din solidaritate cu persoanele de culoare agresate de poliția americană

Rihanna a refuzat să cânte în pauza de la Super Bowl 2019, considerat cel mai mare eveniment sportiv din SUA, din solidaritate cu fostul fundaş al echipei San Francisco 49-ers, Colin Kaepernick, aflat la originea mişcării de protest din timpul imnului american, potrivit BBC, informează Mediafax.

Căntăreaţa a primit o ofertă de a cânta în pauza de la Super Bowl 2019, dar a refuzat-o din solidaritate cu fostul fundaş al echipei San Francisco 49-ers, Colin Kaepernick, potrivit BBC.

Fost fundaş timp de şase sezoane la San Francisco 49-ers, Kaepernick a devenit cunoscut în Statele Unite ale Americii ca fiind primul jucător care a pus genunchiul în pământ în 2016, în timpul imnului naţional, pentru a protesta faţă de violenţele poliţiei contra comunităţii de culoare din SUA. Gestul lui a fost urmat şi de alţi jucători din Liga Naţională de Fotbal american (NFL), dar şi din alte sporturi. După expirarea contractului său cu San Fransisco 49-ers, Kaepernick nu şi-a mai găsit echipă.

Rihanna, pe numele real Robyn Rihanna Fenty, în vârstă de 30 de ani, şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single care a ajuns pe primul loc în topul Billboard a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Cel de-al optulea album de studio al artistei născute în Barbados şi cel mai recent este "Anti" şi a fost lansat în 2016. Cu peste 250 de milioane de albume vândute în lumea întreagă, Rihanna, recompensată cu nouă premii Grammy, a ajuns un idol al noii generaţii.

 

loading...
PUTETI CITI SI...