Revelion 2019: unde se organizează concerte în Bucureşti

Postat la: 29.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Revelion 2019: unde se organizează concerte în Bucureşti

La Revelionul din acest an, organizat de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei, vor cânta artişti precum Delia, Smiley sau Carla's Dreams, iar invitat special va fi DJ-ul internaţional ATB, iar recitalurile vor începe de la ora 19.30. Intrarea va fi liberă. Delia, Carla's Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea şi Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori, sunt artiştii care vor concerta în seara de Revelion, organizată de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei.

„Ca în fiecare an, concertul va fi un eveniment de exceptie, în care una dintre clădirile emblematice ale Bucureştiului - Palatul Parlamentului -va face parte din scenografia spectacolului. Cu acest prilej, pe scena instalată în Piaţa Constituţiei vor urca personalităţi din muzica românească îndrăgite de toate vârstele, iar stilurile muzicale diverse şi scenografia spectaculoasă vor antrena publicul pe parcursul întregii seri", se arată într-un comunicat al PMB. Potrivit sursei citate, artiştilor români li se adaugă „un invitat special, DJ-ul international André Tanneberger, cunoscut cu numele de scenă ATB, care va mixa live in Piata Constitutiei. Seara se va incheia cu un show de artificii".
Parcul Titan:

O altă petrecere în Capitală este organizată de Primăria Sectorului 3, de altfel singura primărie de sector care organizează un astfel de eveniment. „Primăria Sectorului 3 a pregătit un spectacol complex, cu încărcătură simbolică, în cadrul căruia vor performa artiști ai scenei românești, dintre care amintim: Alifantis&ZAN, Byron, Lidia Buble, Silviu Biriș, ROA,Vunk, Adrian Naidin, Mihai Mărgineanu, Paraziții și Carla's Dreams", transmit reprezentanții Primăriei Sector 3. Evenimentul va avea loc în Parcul Titan, de la ora 19.00 și va fi prezentat de Răzvan Simion.
Berăria H:

La restaurant, Revelionul poate costa și 750 de lei. Cine nu vrea să petreacă Revelionul în aer liber poate opta pentru o petrecere la restaurant. De exemplu, la Berăria H, Revelionul costă în acest an între 450 și 750 de lei, iar în această sumă este inclusă masa tradițională, cu mai multe feluri, precum și băutura, dar și un recital al Deliei.

loading...
PUTETI CITI SI...