Primele imagini de la nunta lui Adrian Mutu cu Sandra. Cum au arătat ginerele și mireasa

Postat la: 15.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Primele imagini de la nunta lui Adrian Mutu cu Sandra. Cum au arătat ginerele și mireasa

Adrian Mutu se cunună religios duminică, 15 octombrie 2017, cu Sandra, cea care este mama mezinului său, Tiago. Ziarul Libertatea a publicat primele imagini de la nunta cunoscutului fotbalist, al carui nas a fost Cosmin Contra.

Fostul fotbalist Adrian Mutu trăiește cele mai frumoase momente din viața lui. Duminică, 15 octombrie 2017, cel supranumit Briliantul și-a creștinat fiul, Tiago, pe care îl are din relația cu Sandra. Botezul a aviut loc la o biserică din Pipera.

La ieșirea din biserică, Adrian Mutu a avut și un accident, mașina în care se afla lovindu-se de o mașină aparținând unui post de televiziune. După botez, Adrian Mutu și partenera sa de viață, Sandra, au mers acasă pentru a se schimba și pentru a se pregăti de cununia lor religioasă. Evenimentul are loc la Biserica Sfântul Spiridon din Capitală.

Adrian Mutu a arătat impecabil în costumul de ginerică, în timp ce Sandra, mireasa, a fost superbă într-o rochie extrem de fină și de delicată, cu mâneci lungi și decorată cu cristale Swarovski. A fost extrem de relaxată și a împărțit zâmbete în stânga și-n dreapta în cea mai fericită zi din viața ei. Printre invitați s-a aflat și celebrul luptător Sandu Lungu.

Adrian Mutu se află la cea de-a treia căsnicie. El a mai fost însurat cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat. Ulterior, fostul sportiv s-a căsătorit cu Consuelo Matos Gomez, din Republica Dominicană, cu care are două fete.

Sursa: Libertatea

loading...
PUTETI CITI SI...